|

Beşiktaş'tan Gustavo Gomez için astronomik teklif

Beşiktaş'ın stoper transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için siyah beyazlıların önemli bir teklif yaptığı belirtildi. Portekiz basınının iddiasına göre Beşiktaş, Gomez'in bonservisi için Lanus kulübüne 6.4 milyon euro teklif etti.

Yeni Şafak
17:02 - 4/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:30 - 4/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Gustavo Gomez (Paraguay)
Gustavo Gomez (Paraguay)

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş için kaleme alınan transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. Portekiz basınından Ojogo'nun haberine göre siyah beyazlılar Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için Lanus kulübüne 6.4 milyon euro teklif etti.



Porto'nun da transfer gündeminde yer alan oyuncu için en ciddi teklifi Beşiktaş'ın verdiği aktarılırken Gomez'in tercihini Copa Amerika'dan sonra yapacağı aktarıldı. Ojogo'da yer alan habere göre Porto'nun da oyuncuya teklif yaptığı belirtilirken Portekiz Kulübü'nün oyuncu için 5.6 milyon euro önerdiği ifade edildi.




Beşiktaş'ın stoper listesi geniş

Portekiz basını Beşiktaş'ın Gustavo Gomez transferi konusunda ısrarcı olduğunu savunurken siyah beyazlıların defans takviyesi için listesi oldukça geniş. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kadrosuna iki stoper takviyesi yapacak olan Beşiktaş, Slovak Skrtel, Kolombiyalı Zapata, Polonyalı Kamil Glik ve Bursaspor'dan Serdar Aziz için nabız yoklamaya devam ediyor.



Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, önceki günlerde yaptığı açıklamada kadroya 4 yeni defans oyuncusu katılacağını ve bu transferlerin ikisinin stoper bölgesine yapılacağını belirtmişti.
















#Beşiktaş
#Gustavo Gomez
8 yıl önce