|

Bırak gol atayım sana para veririm

Batuhan''ı marke etmekle görevli olan Ofspor''un savunma oyuncusu maç sonunda attığı tweette genç yıldızı şok bir iddiayla suçladı. Rasimcan, Batuhan''ın kendisine para teklif ettiğini yazdı; sonra diyaloğun espri manasında yaşandığını belirtti

Süleyman Hatısaru
00:00 - 2/11/2012 Cuma
Güncelleme: 22:45 - 1/11/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Bırak gol atayım sana para veririm
Bırak gol atayım sana para veririm

Beşiktaş''ın önceki gün Ziraat Türkiye Kupası''nda Ofspor''u 2-1 yenerek turu geçtiği maçın yankıları şok bir polemikle sürüyor. Siyah-beyazlılar geriden gelerek kazandı ancak maça damga vuran olay Ofspor stoperi Rasimcan Değirmenci''nin Twitter hesabından yolladığı mesajdı. Batuhan''ın gölgesi gibi sahada yer alan Rasimcan, maç sonrasında Twitter hesabından Batuhan ile arasındaki bir diyaloğu aktardı; bu mesaj şok bir suçlamayı da içinde bulunduruyordu. Ofsporlu savunma oyuncusu attığı mesajda ''Batuhan Karadeniz bana ''sen ne yapışık stopersin, Allah aşkına bırak gol atayım para vereceğim sana'' dedi'' diye yazdı. Rasimcan''ın bu mesajının ardından ortalık karıştı, oyuncu da Twitter hesabını kapattı. Daha sonra kendisine ulaşılan Ofsporlu futbolcu, maç içinde sürekli küfüre maruz kaldığı için kızgınlıkla bu tweeti attığını, Batuhan''ın kendisine espri manasında bu cümleyi kurduğunu kaydetti.

MAHKEMEYE VERECEK

Batuhan da maç içinde çok sert giren Rasimcan''a ''Sen ne yap?yorsun? Kafam? patlatacaks?n'' dediğini ve ağzından küfürler çıkmış olabileceğini belirterek ''Allah şahidimdir ki bu iddialar doğru değil. Hukuki yollara başvurup alacağım paray? hay?r kurumlar?na bağışlayacağım'' sözleriyle kendisini savundu.

ORMAN: Gündelik yaşamıyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, uzun vadeli planlamalarla yola çıktıklarını ve günlük sonuçların bu yöndeki çalışmalarını engelleyemeyeceğini söyledi. Kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında yer alan başyazısında, camiaya seslenen Orman birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerini istedi. Taraftardan başarıyı saha sonuçlarıyla değerlendirmemelerini isteyen Beşiktaş Başkanı, şu ifadeleri kullandı: ''Kulübümüzü arzulanan hedeflerine ulaştırmak için gecemizi gündüzümüze katarken, sizden ricam, başarıyı sadece futbol takımımızın aldığı neticelerle değerlendirmemeniz. Unutmayın ki Beşiktaşlılık, ''Yenilsen de, yensen de taraftarın seninle'' demektir. Beşiktaşımızı çok daha güzel yerlerde göreceğimizden, çok daha büyük mutlulukları birlikte yaşayacağımızdan şüpheniz olmasın. Yeter ki bize olan inancınızı sürdürün, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep yanımızda olun.''

Fernandes ve Almeida bizi kurtardı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ikinci yarıda oyuna girerek takımına turu getiren iki Portekizli Fernandes ve Almeida''ya hakkını teslim etti. Ofspor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Orman, ''Maç esnasında zaman zaman korktum ama kazanacağımızı biliyordum. Fernandes ve Almeida oyuna girdikten sonra hem maçı hem de takımı kurtardı'' yorumunu yaptı.

Semih''ten mesaj var: Bonusumla gelirim

F.Bahçe''nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk''ün Beşiktaş Kulübü''ne haber göndererek siyah-beyazlı formayı giymek istediğini ilettiği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımda forma bulamaması nedeniyle ayrılmayı kafasına koyan Semih''in Ocak ayı döneminde forvet transferi düşünen Beşiktaş''ta olabilmek için her türlü fedakarlığı yapabileceği, ''Siz yeter ki kulüple görüşün ve transferi bitirin. Sezer Öztürk''ü de gelmesi için ikna ederim'' dediği kaydedildi.

Ya ceza alır ya da gönderilir

Batuhan ile Rasimcan arasında geçen diyaloğu değerlendiren Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı ise kulübün bu tip polemiklerle yıpratılmaması gerektiğini belirterek hiçbir Beşiktaş futbolcusunun böyle bir davranış içerisine girmeyeceğini söyledi. Yine de Batuhan''dan bu konuda savunma alacaklarını kaydeden Kavalcı, ''Eğer söylemişse cezasına katlanır. Ya ceza veririz, ya da takımdan göndeririz'' dedi.

Beşiktaş Kulübü ise yaptığı açıklamada söz konusu iddianın tamamen bir hayal ürünü olduğunu belirterek oyuncusuna sahip çıktı.

Kızgınlıkla söylenmiş bir söz

Ofspor Başkanı Olcay Saral da yaşanan olayın ardından oyuncusuyla görüştüğünü belirterek ''Yaşanan konuşmaların saha içerisinde şakalaşmadan ibaret olduğunu söyledi. Batuhan ona; ''Sen ne kadar sert oynuyorsun. Bırak da gol atayım'' diyerek Rasimcan da ''Siz de fazla atmayın'' diye takılarak birbirleriyle şakalaşıyorlar. Daha sonra Batuhan oyundan çıkmadan önce Rasimcan''a küfür etmiş. Batuhan''ın küfürlerine kızan Rasimcan o kızgınlıkla Twitter''dan bu açıklamayı yapmış'' diyerek olayın büyütülmemesi gerektiğine vurgu yaptı.


12 yıl önce