|

BIRAKMA YILDIRIM

Camianın ağır topları Sazak ve Şen, Fenerbahçe'deki istikrarın devam etmesi için başkan Aziz Yıldırım'ın görevine devam etmesi gerektiğini söylediler. Sazak ve Şen, yeni bir başkan denemesinde faturanın ağır olacağı görüşünde birleştiler.

.
00:00 - 25/05/2001 Cuma
Güncelleme: 14:39 - 5/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
BIRAKMA YILDIRIM
BIRAKMA YILDIRIM

Fenerbahçe eski başkanları Güven Sazak ve Ali Şen camiada oluşan "Başkan Aziz Yıldırım görevi bırakacak" spekülasyonlarına son noktayı koydular. "Devam etmesinde fayda var. İşi de öğrendi. Eksiği yok, fazlası var" diyen Sazak, "Yeni başkan denemisine camianın tahümmülü yok. Taraftarların Yıldırım'a büyük desteği var. Yönetim değişikliğine de gerek yok. Çünkü yönetim Yıldırım'ın kontrolü altında. Denizli'nin mukavelesi ise sezon sonunda yönetim ile hoca arasında oturup yeniden konuşulmalı" dedi.

Onu bırakmayız

Eski başkanlardan Ali Şen ise "Onu bırakmayız. Bize şampiyonluklar kazandıran bir başkanın isteklerini yerine getirmek de bizim görevimiz. Ancak Yıldırım'ın şampiyonluklar kazandırdım, tesis kazandırdım artık bırakıyorum diyerek nabız yoklamamalı. Yönetim veya başka sıkıntısı varsa bunu camia olarak elbirliğiyle çözeriz. Takımda ise iskelet kadroyu bozmamak şartıyla Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir takım kurulmalı." dedi.

23 yıl önce