|

Burak sezonu kapattı

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, ligdeki son 2 maçı Avrupa kupalarına katılmak için kazanmak istediklerini söylerken, Burak Yılmaz’ın da ameliyat olacağı için sezonu kapattığını belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 01:42 - 10/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Burak Yılmaz tedavisine Almanya'da devam edecek
Burak Yılmaz tedavisine Almanya'da devam edecek

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, bordo-mavili takımın sezon sonundaki hedefi ve takımdaki sakat futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Sakatlıklara rağmen son 2 karşılaşmayı kazanacaklarına inandıklarını belirten Şahin, “Son haftalarda sakat ve cezalı oyuncular konusunda bir şanssızlık yaşıyoruz. Ama Trabzonspor, zorlukların üstesinden gelecek bir takımdır. Bizim üzerimize düşen son 2 maçımızı da kazanıp, kupa finalini beklemek. Her şeye rağmen bu hedefimizi başaracağımıza inanıyoruz” dedi. Trabzonspor’un Avrupa’da önemli başarılar elde etmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Şahin, “Trabzonspor, geçmişinde aldığı sonuçlarla, camia olarak her zaman Avrupa’da yer almayı hak eden bir takımdır. Bu sezon sonunda Avrupa’da olmak, prestij açısından, daha iyi hamleler yapmak açısından da önemli olacak” diye konuştu.

EKSİKLERİN SAYISI DAHA DA ARTTI

Ligde hafta sonu deplasmanda Bursaspor, gelecek hafta da sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak bordo-mavili takımda eksik oyuncuların sayısı daha da arttı. Bordo-mavililerde, kart cezalıları Okay Yokuşlu, Tomas Hubocan ve Juraj Kucka, hafta sonu Bursaspor maçında görev alamayacak. Onur Recep Kıvrak, Fabian Castillo, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok’un da sakatlıkları sürerken bu oyunculara Burak Yılmaz ile Hugo Rodallega da eklendi. Futbol şube sorumlusu Haluk Şahin, Burak Yılmaz’la ilgili yaptığı açıklamada, “Burak’ın kasıklarındaki ağrılar artık oynamasına engel oluyordu. Almanya’ya gitti, Berlin’de fıtık ameliyatı olacak. Kalan iki haftada takımda yer alamayacak” dedi. Şahin, Rodallega’nın da sakatlığının bulunduğunu ifade ederek, bu futbolcunun MR’ının çekildiğini ve bu hafta forma giyemeyeceğini aktardı

  • Destek 3 milyon TL’yi geçti
  • Trabzonspor’un maddi nedenlerden dolayı 2 hafta önce başlattığı destek kampanyasına yoğun ilgi sürüyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “#TrabzonsporYolunda hashtag’i ile başlatmış olduğumuz destek kampanyasına taraftarlarımızın katkısı artarak devam ediyor. Destek tutarı bugün (dün) itibarıyla 3.085.000 TL’ye ulaşmıştır.Desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Forvette tek aday N’Doye

Bordo-mavililer, Bursaspor maçı öncesi forvet hattında sıkıntı yaşıyor. Fıtık ameliyatı için Almanya’ya giden Burak Yılmaz’ın ardından Rodallega’nın da kasığında yırtık tespit edildiği belirtildi. Karadeniz ekibinde Burak ve Rodallega’nın yokluğunda forvet hattında tek alternatif Dame N’Doye kaldı. Tecrübeli futbolcunun Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce