|

DAHA NE YAPSIN!

Vedat'ı attı, penaltı uydurdu, Cimbom'u sarıya boğdu, İspanyollar'ı bağrına bastı

.
00:00 - 21/02/2001 Çarşamba
Güncelleme: 14:03 - 7/01/2014 Salı
Yeni Şafak
DAHA NE YAPSIN!
DAHA NE YAPSIN!

Mauro Silva'nın tekmesini görmezden gelen Alman hakeme karşı G.Saray'ın hiçbir şansı yoktu. Strampe 5 sarı kart çıkartarak zaten mazereti bol olan takımımızı sindirdi. Deportivo atamasa, Alman hakem eliyle tutup içeri atacaktı.

İlk gol Victor'dan

Galatasaray eksik kadrosuyla oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Dörtlü bir defansı tercih eden Lucescu, adam markajı yerine alan markajı yaptırdı. Fatih Akyel'in çıkmakta geç kaldığı pozisyon nedeniyle ofsaytı bozması sonucu üç gün önce Barcelona'ya 2 gol atan Victor'dan yediğimiz gol dışında Cimbom ilk yarı boyunca canını dişine takarak kalesini savundu.

İkinci gol hakemden

Maçın başında sakatlanan Suat devreyi zor tamamladı. İkinci yarıda Ahmet'le oyuna başlayan G.Saray, rakibini sıkıştırıp gol aradığı dakikalarda Alman hakem maça el koydu. Vedat'ı oyundan atarken tereddüt etmeyen Alman, sarı kartla oynayan Silva'nın Ahmet'e tekmesini es geçti. Ayrıca Ahmet'in eline çarpan topa penaltı çalan Strampe'ye karşı hiç şansımız yoktu.

Sesimiz duyulmadı

30 binden fazla İspanyol taraftarın izlediği karşılaşmada Türkiye'den gelen 500 kadar seyirci ve bir o kadar da gurbetçi Deportivo'nun yoğun tezahüratı karşısında sesini duyuramadı. Yönetimin de hazır bulunduğu karşılaşmada özellikle Fatih Akyel yabancı menacerlerin merceği altındaydı.30 binden fazla İspanyol taraftarın izlediği karşılaşmada Türkiye'den gelen 500 kadar seyirci ve bir o kadar da gurbetçi Deportivo'nun yoğun tezahüratı karşısında sesini duyuramadı. Yönetimin de hazır bulunduğu karşılaşmada özellikle Fatih Akyel yabancı menacerlerin merceği altındaydı.

STAT: Riazor

HAKEMLER: Hartmut Strampe *, Frank Schumacher ***, Sonke Glindemann ***

DEPORTİVO: Songo'o ***, Pablo **, Romero **, Naybet **, Mauro Silva *, Djalminha ** (Dk. 74 Pandiani *), Tristan **, Fran ** (Dk. 61 Makaay *), Victor *** (Dk. 82 Scaloni ?), Donato **, Valeron **

G.SARAY: Taffarel **, Vedat **, Popescu **, Okan ***, Suat * (Dk. 46 Ahmet *) Jardel * (Dk. 80 Serkan ?), Hagi ** (Dk. 80 Arif ?), Fatih **, Bülent Akın *, Capone ***, Ergün ***

GOLLER: Dk. 40 Victor, Dk. 73 Djalminha

SARI KARTLAR: Mauro Silva-Vedat, Popescu, Bülent Akın, Okan, Hagi

KIRMIZI KART: Dk. 58 Vedat


23 yıl önce