|

Demba Ba taraftarı camiye götürsün

Şimdilerde Demba Ba'nın olduğu gibi Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Pascal Nouma, her golde secdeye giden Demba Ba'nın taraftarın 'Demba Ba bizi camiye götür' tezahüratına kulak vermesini istedi. Nouma, Senegalli golcünün Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet olduğunu belirterek meslektaşına övgüler yağdırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 23:55 - 3/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, siyah-beyazlılarda başarılı bir sezon geçiren Demba Ba'yı izlemekten heyecan duyduğunu belirterek, "Ben taraftarı diskoya götüremedim ama Demba Ba'nın onları camiye götürmesini çok isterim" dedi.

Beşiktaş taraftarının bir dönem büyük bir tutku ile bağlandığı oyunculardan biri olan Fransız eski futbolcu Nouma, eski takımı ve Demba Ba'nın performanısını değerlendirdi. Demba Ba'yı büyük dikkatle takip ettiğini ifade eden  Nouma, yıllarca Beşiktaş tribünlerinin dilinden düşmeyen "Pascal bizi diskoya götür" tezahüratının yerine artık tribünlerden "Demba Ba bizi camiye götür" sloganının aldığını belirterek, "Beşiktaş taraftarı çok zeki. Bu tezahüratlar benim çok hoşuma gidiyor. Ben taraftarı diskoya götüremedim ama Demba Ba'nın onları camiye götürmesini çok isterim" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ NOKTA ATIŞI YAPTI

Nouma, Demba Ba'nın son yıllarda Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet olduğunu kaydederek, "Son vuruşları mükemmel, pozisyonlarda nerede duracağını çok iyi biliyor. Sosa'nın performansı kendisine daha fazla rahatlık veriyor. Chelsea su anki performansını kestirebilseydi böyle bir oyuncuyu satar mıydı merak ediyorum. Beşiktaş nokta atışı yaptı diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Demba Ba'nın sakatlık haricinde ligde önünde bir engelin olmadığını belirten Nouma, "İnşallah sakatlık yaşamaz, sakatlık haricinde önünde bir engel yok. Böyle giderse gol krallığında rakibi olmaz. Demba Ba bana heyecan veriyor" şeklinde konuştu.

BENİ AYRI SEVİYORLAR ONU AYRI

Beşiktaş taraftarının kendisine sahip çıktığı gibi Demba Ba'yı da benimsediğini anlatan Nouma, Senagalli futbolcu ile farklı karakterleri taşıdıklarının altını çizdi. Nouma, Demba Ba'nın şu ana kadar gösterdiği performansla Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kurduğunu kaydederek, "Onun tek şansızlığı İnönü Stadı gibi bir ortamda, o muhteşem taraftar önünde oynayamaması oldu. Demba Ba yeni bir Pascal olamaz çünkü çok farklı karakterdeler. Herkesin taraftarın gönlünde yeri ayrı, onu ayrı severler beni ayrı" yorumunu yaptı.

Kupada kale genç Emre'nin

Teknik direktör Slaven Bilic’in ligde ve Avrupa'da fazla şans vermediği futbolcuları sahaya sürmesi bekleniyor. Karabük maçında sakat sakat oynayan Cenk Gönen’in yerine kaleye genç Emre Metin geçecek. Gençlerden Atınç Nukan, Furkan Yaman, Tugay Kaya, Gökhan Artun, Muhammed Enes Durmuş, Ömer Taşkın ve Ümit Karaal da Bilic'ten forma bekleyecek. 


Akın akın derbiye

Vodafone Arena Stadı inşaatı nedeniyle bu sezon maçlarını başka statlarda oynamak zorunda kalan Beşiktaş, Konya tercihinden bir hayli memnun. 7 Aralık Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına ev sahipliği yapacak 41 bin 200 kişilik Konya Büyükşehir Stadı’nda yaklaşık 25 bin taraftar olması bekleniyor. 3 gün önce satışa çıkan biletlerde satış adeti 15 bin 500 oldu. Bu biletlerin 7 bini Konya dışından satın alındı. Şehir dışından maça en çok ilgi gösteren şehir Ankara. Ankaralı Beşiktaşlılar, 4 bin bilet satın aldı. İstanbul’dan yaklaşık 500 kadar taraftar derbide tribünde kendine yer ayırırken Konya’da satılan bilet sayısı ise 8 bin 500. 

#Beşiktaş
#Pascal Nouma
#Demba Ba
9 yıl önce