|

Denizli forveti dörtledi

Fenerbahçe hocası dün Ümit takımla yapılan hazırlık maçında ileride Andersson, Baliç, Rapaiç ve Revivo'yu birlikte oynattı. Denizli'nin Gaziantep maçında görev vermesi beklenen Andersson attığı 5 golle süper bir dönüş yaptı.

.
00:00 - 19/04/2001 Perşembe
Güncelleme: 18:06 - 16/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Denizli forveti dörtledi
Denizli forveti dörtledi
Yeni sistem 3-3-4

Fenerbahçe, cumartesi günü oynayacağı zirve yarışındaki rakiplerinden Gaziantepspor'u safdışı bırakmanın planlarını yapıyor. Sürekli olarak taktik çalışmalarında takımı saklayan teknik direktör Mustafa Denizli, dün Ümit takımla oynanan hazırlık maçında 4 golcü futbolcuya aynı anda görev verdi. Sakatlıkları bulunan Serhat ile Johnson'u kadroda düşünmeyen tecrübeli çalıştırıcı, oynatmadığı için eleştiriler aldığı Baliç ve Andersson'la birlikte forvette Rapaiç ile Revivo'ya da görev verdi.

Doğan'a Yıldırım tepki

Aziz Yıldırım, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan'ın açıklamalarına da sert tepki gösterdi. Yıldırım, "Doğan yaptığı açıklamalarla hakem camiasını şaibe altında bırakmıştır" dedi. Gaziantepspor maçının 6 puan değerinde olduğunu ifade eden teknik direktör Denizli, ise "Gaziantep'i yenerek rakibimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz" dedi. Bu arada Fenerbahçe dün Ümit takımıyla oynadığı hazırlık maçını 10-1 kazandı. Fenerbahçe'nin gollerini Andersson (5), Yusuf (2), Ogün, Serhat ve Semih attı.


23 yıl önce