|

DOBRA DOBRA

Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varan Antalyaspor'lu Fazlı, "Kalitem ortada, Beşiktaş'ta gelecek sezon 30 gol atarım" diye konuştu

.
00:00 - 25/05/2000 Perşembe
Güncelleme: 18:06 - 6/05/2014 Salı
Yeni Şafak
DOBRA DOBRA
DOBRA DOBRA
KARTAL'I ZİRVEYE TAŞIRIM

Beşiktaş'ın Antalyaspor'dan transferi Fazlı'dan dobra dobra açıklamalar. Genç oyuncu, Siyah-Beyazlı takımda oynamayı çok istediğini belirterek, "Antalyaspor dosyası benim için kapandı" dedi. Golcü oyuncu bugünlere gelebilmek için çok çalıştığını belirterek, "Ben inanıyorum ki, üç büyüklerde forma giyen oyuncuların pek çoğundan daha kaliteliyim. Bunu bu sezon Antalyaspor'da attığım 20 golle ispatladım" diye konuştu.

Kendimi başarılı buluyorum

Bu sezon altı maçta forma giymediğini ve bir çok maçta da sakat sakat oynadığı ifade eden golcü oyuncu, "Antalyaspor gibi düşmekten son hafta kurtulan bir takımda oynuyorsunuz ve ileride tek başınıza kalıyorsunuz. Çoğu maçta da orta alanda forma giyiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen 20 gol atıyorsunuz. Kendimi başarılı buluyorum" dedi.

Antalyaspor tarihine geçtim

Fazlı, Antalyaspor tarihinde bir sezonda kendisi kadar gol atan hiç bir oyuncunun olmadığını da vurgulayarak, "En fazla golü Kona atmış. O da 13 gol. Bunun da 5 tanesi penaltıdan. Yani Antalya'da forvet oynayan oyuncunun gol sayısı 10'un üzerine çıkmıyor. Ben 20 gol atarak Antalya'nın ligde kalmasında büyük pay sahibi oldum. Antalyaspor'a büyük hizmetler ettim. Sakat sakat oynayarak da vefa borcumu ödedim. Artık Beşiktaş'a transferimde yardımcı olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'da 30 gol atarım

Fazlı, önümüzdeki yıl Ahmet Dursun'la birlikte Beşiktaş forvetinde çok başarılı olacaklarını iddia ederek, "En az 30 gol atacağıma inanıyorum. Siyah-Beyazlı takımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Gönül verdiğim renkleri zirveye çıkarmak için elimden gelen herşeyi yapacağım" dedi. Bazı spor yazarlarının kendisine cephe almasına anlam veremediğini de belirten Fazlı, "Gelecek yıl herkes benim kim olduğumu görecek" dedi.

24 yıl önce