|

Elano şoku!

Atletico Madrid maçında sakatlanan Elano ve Hakan Balta'nın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

00:00 - 27/02/2010 Cumartesi
Güncelleme: 00:50 - 27/02/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Elano şoku!
Elano şoku!

G.Saray'da UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e elenmenin üzüntüsü yaşanırken bu maçta sakatlanan iki oyuncudan kötü haber geldi. Mücadelede aldığı darbeye bağlı olarak ayak bileğinin burkulması sonucu maçı tamamlayamayan ve tedavisine soyunma odasında başlanan Elano dün kontrolden geçirildi. Sol ayak bileğinde kısmi yırtık ve zorlanma tespit edilen Brezilyalı oyuncunun tedavisine devam edileceği bildirilirken Elano'nun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

HAKAN'DA ADALE ZORLANMASI

Atletico Madrid maçının ilk yarısında kalça bölgesi adalelerinde zorlanma meydana gelen, ancak karşılaşmayı tamamlayan Hakan Balta da dün ayrıntılı bir kontrolden geçirildi. Bu bölgesinde zorlanma tespit edilen Hakan Balta'nın da tedavisi sürüyor. Tecrübeli futbolcunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.



Ali Sami Yen sergisi açıldı

G.Saray Kulübü'nün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen için hazırlanan, "Bir Numaralı Galatasaraylı: Ali Sami Yen" sergisi açıldı. G.Saray Üniversitesi'nde Yen'in çeşitli resim albümleri ile kendisiyle ilgili bulunan çok sayıda özel eşya ve belge sergilenirken, Ali Sami Yen'in bir balmumu heykeli de yer aldı.



14 yıl önce