|

Ersun Yanal: Mustafa aklını kaybediyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, verdiği röportajda bordo-mavili takımla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
10:28 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:50 - 30/09/2017 Cumartesi
Diğer
Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor ligde 8 puanla 9. sırada yer alıyor.
Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor ligde 8 puanla 9. sırada yer alıyor.

Trabzonspor'un tecrübeli antrenörü Ersun Yanal, bordo-mavili futbolcularla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fotomaç'a konuşan Yanal'ın sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Mustafa aklını kaybediyor"
  • Biz geçen sene 16 puanla devreyi kapattık. Yedi futbolcu gelmişti üçünü kullanamadık. Kendi futbolcularımız vardı bir dönem, onları kullanamadık. Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ve Yusuf Erdoğan gibi. Akbaş çok önemli bir oyuncu. Ama bazen taraftar baskısından aklı gidip geliyor çocuğun, bazen ben de şaşırıyorum ne oluyor diye. Bu gelgitleri yaşıyor bu çocuk, buranın çocuğu bu. Bu çocukların Trabzonspor ile ilgili en ufak problemi olamaz, bunları ben görüyorum. Bu çocuklar niye buradan gitsin, biraz daha onlara sahip çıkmak gerekiyor. Kendi çocuklarımıza bunlar yapıldığında ben en az onlar kadar üzülüyorum. Var mı Akbaş'tan daha iyisi alıp oynatalım ama gerçekten iyi. Mustafa çok süratli, birçok mevkide oynayabiliyor.
"Esteban hala antrenmanlara çıkmıyor"
  • Esteban'ın saha içerisinde yaşadıkları ve düştüğü durum. Bizim onu sahaya çıkarmak için çabamız ve onun oynamak için çabası. Hala antrenmanlara çıkmıyor ve psikolojik olarak buna hazır değil. Bizim Esteban ile bunu oturup sağlıklı konuşmamız gerekiyor. Ama henüz buna hazır değil. Onun tetkiklerini yaptıracağız. Belki sağlık sorunu var, buna da bakacağız. İzin istedi ve ben de verdim. Esteban kendisini gerçekten çok kötü hissettiğini ve idmana hazır olmadığını belirtti. Bize, 'Çenem çıkmış gibi hissediyorum, direncim düştü, midem bulanıyor, gözüm kararıyor' dediği anda biz onu çıkarıp zorla oynatsak belki daha kötü şeyler olacaktı.

#Trabzonspor
#Ersun Yanal
7 yıl önce