|

Fabian Castillo'da ödeme sorunu çıktı

Trabzonspor'un uzun süredir görüşme halinde olduğu sol kanat oyuncusu Fabian Castillo için kulübü FC Dallas'ın ödemelerde sorun çıkarttığı ancak yönetimin bu sorunu çözerek transferi olumlu sonuçlandırılacağı belirtildi.

Yeni Şafak
15:09 - 1/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:09 - 1/08/2016 Pazartesi
DHA
Amerika'nın Dallas takımından transfer edilen Castillo'ya imza attırıldı ama bonservis problemi henüz çözülmedi.
Amerika'nın Dallas takımından transfer edilen Castillo'ya imza attırıldı ama bonservis problemi henüz çözülmedi.

Trabzonspor, İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdiği sol kanat oyuncusu Fabian Castillo'nun transferini olumlu sonuçlandırmak için görüşmelerini sürdürüyor. İstanbul'da bulunan ve transferinin sonuçlanmasını bekleyen 24 yaşındaki oyuncunun kulübü FC Dallas'ın ödemeler konusunda Trabzonspor'a sorun çıkarttığı öğrenildi.



Sorun ödeme şeklinde

Bordo-mavili yönetimin, yapılan ilk görüşmelerde oyuncunun bonservis bedeli için talep edilen ücretin bir kısmının peşin olarak ödenmesi konusunda anlaştığı ancak daha sonra FC Dallas'ın ödenecek paranın büyük bölümünü peşin olarak talep ettiği, bu nedenle de görüşmelerin uzadığı öğrenildi. Fabian Castillo için görüşmelerin devam ettiği ve bu transferin kısa sürede olumlu olarak sonuçlandırılacağı kaydedildi.



  • 2010-11'in devre arasında Deportivo Cali'den transfer olduğu Dallas'ta 5. sezonunu geçiren Castillo, son senesinde 22 maçta 5 kez fileleri bulup 5 de asist yaparak 10 gole doğrudan katkı sağladı. 24 yaşındaki futbolcu, Kolombiya Milli Takımı'nın formasını ise bugüne kadar 3 kez giyme şansı buldu.





#Fabian Castillo
#Trabzonspor
#FC Dallas
8 yıl önce