|

FENER ARI GİBİ

Ali Akdeniz'e sözleşme imzalatıp Samandıra'da idmana süren Fenerbahçe yönetimi Oktay'ı, Oulare'den alacağına karşılık, Pjanoviç'i de Tolga ile birlikte bitirmek üzere. Samsun'a Celil'i veren yönetim Zoran Mirkoviç'i elden çıkarırsa Yugoslav'ı 5+3'e girmeden alacak.

s
00:00 - 7/07/2001 Cumartesi
Güncelleme: 15:26 - 15/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
 FENER ARI GİBİ
FENER ARI GİBİ

İdmana çıktı

Ümit Ozat, Ceyhun ve Hakan Bayraktar'dan sonra Samsunspor'un sol kanat oyuncusu Ali Akdeniz de dün resmen Fenerbahçeli oldu. Bu transferde Sarı-lacivertliler, Karadeniz ekibine Celil artı 250 milyar Türk lirası verdi. Fenerbahçe ile bir yıllık mukavele imzalayan Ali'nin ise 350 milyar alacağı bildirildi. Ali dün imza attıktan sonra akşam Samandıra'da yapılan antrenmana katıldı. Burada yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. F.Bahçe'de kalıcı olmak istediğini söyleyen Ali, "İnşallah burada başarılı olurum" dedi.

Pjanoviç de bitiyor

Fenerbahçe, uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Kızılyıldız'ın golcü futbolcu Pjanoviç'in transferini de bitirme aşamasına getirdi. Bu futbolcunun transferinin Almanya'daki hazırlık kampına kadar kesinlik kazanacağı bildirildi. Fenerbahçe'nin daha önce ön protokol imzalattığı G.Birliği'nde forma giyen Tolga'nın transferine de yeniden start verildi. Las Palmas'ta alacağı bulunan Fenerbahçe, buna karşılık Oktay'ın transferini istedi. Yönetim, Real Madrid'te oynayan Geremi'nin de kiralık olarak Fenerbahçe'ye transferini gerçekleştirmeyi planlıyor.

'Rüyada gibiyim'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ümit Özat, çok büyük ve farklı bir camiaya geldiğini belirterek, "Kelimenin tam anlamıyla rüyada gibiyim" dedi. Her zaman hedefleri olan biri olduğunu ve büyük takım futbolcusu olmak istediğini kaydeden Özat, "Şimdi büyük bir takımın oyuncusu oldum. Geçen yıldan çok daha iyi olmak istiyorum. Herkesin 2. yılda alınacak bir şampiyonlukla beraber Avrupa'da da başarı için ne kadar şartlandığını görüyorum. Kısacası ben ve Fenerbahçe hedef peşinde koşuyoruz" dedi.


23 yıl önce