|

Fenerbahçe ile tur şansımız eşitt

Aa
00:00 - 1/02/2008 Cuma
Güncelleme: 00:08 - 1/02/2008 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe ile tur şansımız eşitt
Fenerbahçe ile tur şansımız eşitt

Sevilla Teknik Direktörü Manolo Gimenez, F.Bahçe ile çok zor iki maç oynayacaklarını belirtirken çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi. F.Bahçe'nin Avrupa'daki çok iyi takımlardan bir tanesi olduğunu belirten Gimenez, “F.Bahçe'de hepsi birbirinden iyi futbolcular var. Takımda en ünlü kişi Roberto Carlos. Ancak diğerleri de o kadar iyi ve önemli futbolcular. Türk futbolu son yıllarda büyük bir ivme kazandı. Önemli yere geldi. F.Bahçe çok iyi bir takım” diye konuştu.


İSTANBUL DEZAVANTAJ

Gimenez, F.Bahçe'nin iyi bir taraftarı olduğunu, ilk maçı İstanbul'da taraftar baskısı altında oynayacaklarını, bunun bir dezavantaj olduğunu kaydetti. F.Bahçe'nin Şilili yeni transferi orta saha oyuncusu Maldonado'yu da değerlendiren Gimenez, bu futbolcunun önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Gimenez, iki takımın da turu geçmek için şanslarının eşit olduğunu sözlerine ekledi.


Sevilla gol çalışıyor

F.Bahçe ile çeyrek finale çıkma mücadelesi yapacak olan Sevilla, kentin 10 kilometre uzağındaki MantaQuinto'de bulunan Ciudad Deportivo idman sahasında çalışmalarını sürdürüyor. Dün yapılan ve 2 saat süren idmanda futbolcuların neşeli oldukları görüldü. Teknik direktör Manolo Gimenez yönetiminde fizik, kondisyon ağırlıklı çalışan futbolcuların birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti. Gimenez, forvet oyuncularına bol bol gol çalışması yaptırırken kalecilere ise yan top çalıştırdı.






16 yıl önce