|

Fenerbahçe ve Doğuş güçlerini birleştirdi

Fenerbahçe Kulübü, basketbol takımının sponsorluk anlaşması kapsamında Doğuş Grubu ile güçlerini birleştirdi. Sarı lacivertlilerin basketbol sayfası anlaşma sonrasında sosyal medyadaki isimlerini "Fenerbahçe Doğuş" olarak değiştirdi.

Yeni Şafak
10:37 - 30/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:42 - 30/06/2017 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe Basketbol Takımı, sezonu Euroleague şampiyonuyla tamamlamıştı.
Fenerbahçe Basketbol Takımı, sezonu Euroleague şampiyonuyla tamamlamıştı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Doğuş Grubu ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı lacivertliler anlaşma kapsamında ismini de değiştirdi.

Fenerbahçe'nin Basketbol sayfasında isminin Fenerbahçe Doğuş olarak güncellendiği görüldü.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları
  • Doğuş grubuna daha önceki destekleri nedeniyle de teşekkür ederim. Ferit bey iyi bir Fenerbahçelidir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum.
Ferit Şahenk'in açıklamaları
  • Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş grubu olarak toplumsal yaşamın gelişime katkı yapmak için bir çok projeler geliştiriyoruz. F.Bahçe Erkek Basketbol Takımı'nın adı F.Bahçe Doğuş oldu. Bu şeref için F.Bahçe'ye teşekkür ederiz, memlekete hayırlı olsun. İcra Komitesi oluştuğunda sevgili kardeşim İbrahim Kutluay da bu yapıda görev alacaktır"
Obradovic'in açıklamaları
  • "Avrupa'da şampiyonluğumuzu korumak için en iyi şekilde oynamaya devam edeceğiz. Başkanımıza ve Ferit Bey'e teşekkürler. Ferit beyle fazlaca vakit geçirdim. Fenerbahçe'ye ne kadar önem verdiğini biliyorum. Ferit beyle çalışmak keyifli olacak. Bir kere daha Ferih beye ve başkanımıza teşekkür ediyorum."




#Fenerbahçe
#Doğuş Grubu
7 yıl önce