|

Fenerbahçe yıldızı kaçırıyor

Adı Fenerbahçe ile de anılan transfer döneminin gözde oyuncusu Guillaume Hoarau'ya Ada'dan sürpriz bir talip çıktı.

Ömer Ejder
00:00 - 25/12/2012 Salı
Güncelleme: 22:32 - 25/12/2012 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe yıldızı kaçırıyor
Fenerbahçe yıldızı kaçırıyor

Ada basınında yer alan bir habere göre, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünde forma giyen 1.94'lük golcü Guillaume Hoarau için İngiltere'nin Sunderland kulübüde devreye girdi.

Fenerbahçe'nin sistemine çok uygun

Hava hakimiyeti ve gol vuruş becerisi ile bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin hücum sorunlarına çare olabilecek Fransız yıldız 1.94'lük uzun boyuna karşın, hızıyla da savunma arkasına yaptığı koşularla rakip savunmalara zor anlar yaşatıyor.

2 milyon Avro'ya transfer edilebilir

2 sene öncesine kadar Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Nene ile birlikte takımın hücum yükünü sırtlayan oyuncuyu 6 ay sonra bedelsiz elinden çıkarmak istemeyen PSG yönetimin gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor. Astronomik ücretlerle transfer edilen Lavezzi, İbrahimovic gibi oyuncuların arkasında forma şansı bekleyen 28 yaşındaki yıldız golcü düzenli 11 oynayabileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

Yüzyılın transferi

2009 yılında Le Havre takımından 500.000 Avro karşılığında transfer edilen dev golcü, PSG'nin efsane oyuncularından Portekizli yıldız Pauleta'nın yerini alması için transfer edildiğinde, dönemin PSG başkanı Alain Cayzac tarafından "yüzyılın transferi"olarak nitelendirildi.

11 yıl önce