|

Fenerbahçe'nin gözdesi Jonathan Bamba

Fransız basını, sarı-lacivertli kulübün yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin St. Etienne ile bu ay sonunda sözleşmesi bitecek Fildişi Sahili asıllı Fransız oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. Asıl mevkisi sağ kanat olan 23 yaşındaki futbolcu, hücum hattının her bölgesinde oynayabiliyor.

Yeni Şafak ve
09:48 - 7/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:11 - 7/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Bamba'nın kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.
Bamba'nın kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

Fenerbahçe’nin transfer hedefinde Jonathan Bamba var. Sarı-lacivertli kulübün yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin St. Etienne ile sözleşmesi sona erecek Bamba ile ilgilendiği iddia edildi.

İstanbul’a yeni gelmesine rağmen transfer çalışmalarına başlayan Comolli’nin Fransa Ligue 1’de ciddi araştırmalar yaptığı ve birçok oyuncuyu izlediği belirtildi. Butfootball’un haberine göre; Comolli, St. Etienne ile sözleşmesi bu ayın sonunda sona erecek Jonathan Bamba’yı sarı-lacivertli kulübe transfer etmek istiyor. 23 yaşındaki Fildişi Sahili asıllı Fransız sağ kanat oyuncusunun sözleşmesinin bitecek olmasından faydalanılacağı ve kadroda düşünüldüğü dile getirildi.

Bamba hücumun her bölgesinde oynayabilirken, 34 lig maçında 7 gol ve 10 asist yaptı. Comolli’nin buna benzer birçok futbolcunun takibini yapıp, sözleşme şartlarına göre transferlerde ön ayak olacağı vurgulandı. Şu anda St. Etienne’de yaşayan Comolli’nin özellikle Fransa Ligue 1 kulüpleriyle kurduğu iyi ilişkilerden faydalanacağı kaydedildi.

2004-2005 yılları arasında St. Etienne’de futbol direktörlüğü yapan Comolli’nin Ligue 1’de birçok futbolcuyu izlediği belirtildi.

Remy Cabella araştırması

Fenerbahçe için birçok transfer gündeme gelmeye başladı. Bu isimlerden biri de Marsilya’dan Remy Cabella oldu. Fenerbahçe’nin yeni futbol patronu Damien Comolli birçok ismi mercek altına alırken, son karar ise yapılacak toplantıların ardından netlik kazanacak. Comolli’nin transferle ilgili de yönetime rapor sunması bekleniyor. Yahoo Sport’un Fransa muhabiri Manu Lonjon’un haberine göre; sarı-lacivertli kulüp yetkilileri, geçen sezonu St-Etienne’de tamamlayan Remy hakkında Marsilyalı yöneticilerden bilgi aldı.

  • Orta sahanın ortasında, forvet arkasında ve kanatlarda görev alabilen Cabella, kariyer patlamasını ise Montpellier’de yaptı. Burada 116 maça çıkarken, 28 gol attı ve 18 de asis yaptı. 28 yaşındaki 10 numara, St. Etienne’de 31 maçta 8 gol atarken, 7 de asist yaptı.

#Fenerbahçe
#Jonathan Bamba
#Comolli
6 yıl önce