|

Florentino Perez'in yeni ses kaydı ortaya çıktı: Beşiktaş detayı dikkati çekti

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in ortaya çıkan ses kayıtlarına yenileri eklendi. Perez'in bu sefer; Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo ve Del Bosque'yi hedef alan sözleri basına sızdırıldı.

Haber Merkezi
15:20 - 15/07/2021 Perşembe
Güncelleme: 15:22 - 15/07/2021 Perşembe
Yeni Şafak
Florentino Perez
Florentino Perez

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in mevcut başkanı Florentino Perez, ortaya çıkan ses kayıtlarıyla İspanyol futbol kamuoyunun gündemine oturdu.

Perez'in, kulübün efsane isimleri Iker Casillas ve Raul Gonzalez'i hedef alan ifadelerinin ardından bu sefer de Jose Mourinho, Cristiano Ronaldo ve Del Bosque hakkındaki ağır sözleri basına sızdırıldı.

"Ronaldo aptal ve hasta bir adam"

El Confidencial gazetesinin servis ettiği ve 2012 yıllına ait olduğu belirtilen ses kayıtlarında Filorentino Perez, Ronaldo ve Mourinho için şu ifadeleri kullanıyor;

  • "Ronaldo bir deli. Aptal ve hasta bir adam. Tam bir çılgın. Bu adam kesinlikle normal değil. Berbat bir egosu var. Hem Mourinho hem de Ronaldo farklı bir tarza sahip olsalar çok daha fazla para kazanabilirlerdi ama bunu göremeyecek kadar şımarıklar."

"Hoca değil, istersen Beşiktaş başkanına sor"

2006 yılına ait bir diğer ses kaydında ise Perez, Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'yla önemli başarılara imza atmış ve bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştırmış olan Del Bosque hakkında, "Ne antrenman yaptırmayı biliyor ne de taktik biliyor. O bir salak! Del Bosque'ye iş teklifi gelmiyor çünkü herkes onun hoca olmadığını biliyor. İnanmıyorsan Beşiktaş başkanına sor" ifadelerini kullanıyor.




#Real Madrid
#Florentino Perez
#Beşiktaş
3 yıl önce