|

Formayla kazanılmıyor

Lige havlu atan Fenerbahçe'de teknik direktör Aragones, futbolcuları eleştirdi, kalan maçlarda mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 27/04/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:26 - 27/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Formayla kazanılmıyor
Formayla kazanılmıyor

F.Bahçe, son 6 haftadaki performansıyla lige havlu atarken teknik direktör Aragones de oyunculara karşı sert tavır aldı. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen İspanyol çalıştırıcı, dünkü antrenman öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda, “Maçlar sadace formayla kazanılmıyor” sözleriyle futbolcuları eleştirdi. Aragones, futbolculara ligde geride kalan 5 hafta ve kupa finali öncesi daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek, “Bu maçları kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız. Konsantrasyon sorunu yaşıyoruz. Ciddiyetimizi bozmadan mücadelemizi sürdürmeliyiz” diye uyarılarda bulundu.

İspanyol çalıştırıcı, 3 maçlık cezasını tamamlayan kaleci Volkan Demirel ile bir süre ayrı görüştü. Bu arada A.Gücü maçında forma giyen futbolculardan kaleci Volkan Babacan, Ali ve Selçuk'un koşunun ardından uzun bir süre saha kenarında konuşmaları dikkat çekti. Beşiktaş maçında, 3 maçlık cezalarını tamamlayan Volkan ve Semih'in yanı sıra sakatlıkları büyük ölçüde geçen Gökhan Gönül ve Emre'nin forma giyebilecek durumda olması teknik heyeti sevindiriyor. Ankaragücü maçında sakatlanan Deniz'in ve Alex'in Beşiktaş derbisine yetişip yetişmeyeceği henüz net değil.


De Souza ailesinin mutlu günü

F.Bahçe Kaptanı Alex'in büyük kızı Maria 5. yaş gününü kutladı. Alex eşi Daianne, küçük kızları Antonia, büyükbaba ve büyükannesinin de katıldığı doğum günü kutlamasında Maria'nın arkadaşları ve öğretmenleri de hazır bulundu.


15 yıl önce