|

Fransa bileti senin elinde

Löw'den mesaj ileten Alman yetkililer, Beşiktaşlı golcüye “İkinci yarıda da aynı performansını devam ettir. Kendine iyi bak. Özellikle sakatlanmamaya dikkat et. Löw, seni yakından takip ediyor; seni Fransa'ya götürmek istiyor” uyarılarını yaptı

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:41 - 16/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş formasıyla ilk yarıda sergilediği futbolla Bayern Münih'teki günlerine dönen, siyah-beyazlı takımı liderlik koltuğuna taşıyan isimlerden olan Mario Gomez'e Almanya Milli Takımı'ndan iyi haberler var. İstanbul'da yeniden kendini bulan ve Alman Milli Takımı'na uzun bir aranın ardından yeniden davet edilen golcü oyuncu, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Joachim Löw'ün yardımcılarıyla İstanbul'da bir araya geldi. Gomez'e, Löw'ün mesajını ileten Alman Milli Takım antrenörleri, "İkinci yarıda da aynı performansını devam ettirsin. Kendisine dikkat etsin" uyarılarını da iletti. Fransa 2016'da forma giymesinin tamamen kendi elinde olduğunu Beşiktaşlı yıldıza anlatan Alman yetkililer, performansının yakın takip altında olduğunu söyledi. Löw'ün Gomez'i Fransa'ya götürme düşüncesinde olduğu, özellikle sakatlık konusunda kendisine dikkat etmesi gerektiği buluşmada konuşulan diğer detaylardı.



Fiorentina'nın futbolcusuyken 3 Eylül 2014'te Arjantin ile oynanan hazırlık maçında Almanya formasını giyen Mario Gomez, ilk 11'de çıktığı, 57 dakika şans bulduğu bu mücadelenin ardından 13 Kasım 2015'e kadar Milli Takım daveti almadı. 1 yılı aşkın süredir Alman Milli Takım'dan uzak kalan Gomez, Beşiktaş'taki futboluyla teknik direktör Joachim Löw'ün yeniden dikkatini çekerken, 13 Kasım'daki Fransa hazırlık maçında ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.



Dnipro hocası: Douglas ve Boyko giderse sevinirim


Beşiktaş, stoper Douglas ve kaleci Boyko için Dnipro Kulübü'nden cevap beklerken, Ukrayna ekibinin teknik direktörü Miron Markevich, Antalya kampında bu iki oyuncunun transferini değerlendirdi. “İki takım anlaşırsa ben de sevinirim” diyerek oyuncularının ayrılmasına sıcak bakan Markevich, “Boyko ve Douglas, Beşiktaş'a gidip Beşiktaş'ın şampiyonluğunu sağlarsa sevinirim. Beşiktaş'ı takip ediyorum” açıklamasını yaptı.



Ömer Şişmanoğlu dönüyor


Beşiktaş'ta golcü sayısı artıyor. Torku Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Ömer Şişmanoğlu ile yollar ayrılacak. 11 lig maçında 343 dakika oynayan, gol atamayan Şişmanoğlu, hafta başında Beşiktaş'a katılacak. Siyah-beyazlılardaki mevcut forvetler Gomez, Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek.



Pedro Franco bedelsiz gitti


Motta'yı Antalyaspor'a kiralayan, Franco'yu da Arjantin ekibi San Lorenzo'ya kiralık olarak veren Beşiktaş, Franco'nun kiralık anlaşmasını borsaya bildirdi. Franco da Motta gibi bedelsiz olarak gönderilirken, Kolombiyalı oyuncunun satın alma opsiyonunun 2 milyon Euro olduğu açıklandı.



İsmail: Kendimi riske etmedim


Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu İsmail Köybaşı'nın 1461 Trabzon maçından sakatlanarak oyundan çıkması teknik heyeti korkuttu. İsmail'in sağ üst adalesinde sertleşme olduğu ve durumunun ciddi olmadığı açıklanırken, tecrübeli sol bek, "Ağrı hissettiğim anda bıraktım. Ligi düşünüp kendimi riske etmedim" diye konuştu.





#Beşiktaş
#Fiorentina
#Gomez
#Douglas
#Boyko
8 yıl önce