|

Galatasaray'da istifa depremi

Galatasaray Odeabank'ın yardımcı antrenörü Emre Vatansever, Nevriye Yılmaz'ın İstanbul Üniversitesi BGD takımında oynayan eşi Nevin Vatansever'e hakaret etmesi nedeniyle görevinden istifa etti.

Yeni Şafak
11:21 - 11/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 09:23 - 11/12/2014 Perşembe
Diğer

Galatasaray Odeabank'ın yıldız pota altı oyuncusu Nevriye Yılmaz'ın pazar günü oynanan İstanbul Üniversitesi BGD karşılaşmasında Nevin Vatansever'le yaşadığı küfürlü diyalog, sarı-kırmızılı kulüpte istifa getirdi.


34 yaşındaki milli basketbolcu Nevriye'nin maçta küfür ettiği iddia edilen Nevin'in Galatasaray Odeabank'ta asistan koçluk yapan eşi Emre Vatansever, sarı-kırmızılı kulüpten Nevriye Yılmaz'a hiçbir uyarı dahi yapılmaması üzerine istifa kararı aldı. Vatansever, "Bu kararım illa bir tepki olarak algılanmamalı, kendimi yorgun hissediyorum. Eşimle daha fazla vakit geçirmek ve sağlıklı düşünmek adına bu yönde bir karar aldım" açıklamasını yaptı.


Galatasaray Kadın Basketbol Takım Yardımcı Antrenörü Emre Vatansever ile İstanbul Üniversitesi BGD'de forma giyen Nevin Vatansever geçen yaz Chicago'da evlenmişlerdi. 

(Fanatik)

#galatasaray
#Emre Vatansever
#Nevin Vatansever
#Nevriye Yılmaz
#Galatasaray Odeabank
9 yıl önce