|

Galatasaray’ın çehresi değişti

Transfer bombalarını art arda patlatan sarı-kırmızılı takım, yaptığı 7 transferle yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Son olarak Berkan’ı kadrosuna katan Aslan, transferlere devam edecek.

Umut Yılmaz
02:41 - 31/07/2021 Cumartesi
Güncelleme: 02:44 - 31/07/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Berkan Kutlu
Berkan Kutlu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de şampiyonluğu averajla Beşiktaş’a kaptıran, bu sezon ise Şampiyolar Ligi’nden elenen Galatasaray, yeni transferlerini bir bir açıklıyor. Sarı-kırmızılı takım, son olarak Alanyaspor’un genç orta saha oyuncusu Berkan Kutlu’yu 3.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı takım, öncesinde Cicaldau, Barış Alper Yılmaz ve Sacha Boey’i transfer etmişti. Galatasaray, ayrıca bonservisleri ellerinde bulunan Patrick van Aanholt, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk’ü de renklerine bağlamıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, bu transfer döneminde sadece 7 futbolcuyla yetinmeyecek. Galatasaray’ın sıradaki hedefi Olimpiu Morutan. Steaua Bükreş Başkanı Becali, Rumen futbolcuyla ilgili, “Avrupa’dan elenmemizle birlikteMorutan’ı satacağım. Teklifin nereden geldiğini biliyorsunuz. Galatasaray’dan” dedi. Anlaşmanın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

#Galatasaray
#Olimpiu Morutan
#Berkan Kutlu
#Steaua Bükreş
3 yıl önce