|

Gomez için Q7 benzetmesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Taraftarlar, Gomez'i geri istiyor. Önceden Quaresma'yı geri istiyorlardı. Böyle bir şey var” dedi. Taraftarın istediği Q7'yi getiren Orman'ın bu açıklaması, Gomez'in de geri getirileceği şeklinde yorumlandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/10/2016 Cuma
Güncelleme: 03:25 - 14/10/2016 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı dernek açılışında takımdan ayrılan ve gelen oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, sezon başında İngiliz ekibi West Ham United'a kiralanan Gökhan Töre için yaptığı açıklamada, "Töre'nin şu anda takıma geri dönmesi gibi bir niyetimiz bulunmuyor" dedi. Mario Gomez'in Beşiktaş'ı özlediğine dair açıklamalarının hatırlatılması üzerine konuşan Orman, "Gomez, iyi bir çocuk. Transfer dönemine daha 3 ay var. Şu an için gidenlere bakmaktansa cepteki kuruşu konuşmak daha faydalı” dedi. Orman, "Taraftarlar, Gomez'i geri istiyor. Önceden, Quaresma'yı istiyorlardı. Böyle bir şey var” diye konuştu. Taraftarın istediği Quaresma'yı getiren başkan Orman'ın bu açıklaması Gomez'in de geri getirileceği şeklinde yorumlandı. Orman, Aboubakar içinse, “Bazen düşüşler yaşanır iyi oyuncular tekrar çıkışa geçer" açıklamasını yaptı. Orman, Kayseri ve Napoli maçları için de "Temennim her ikisini de kazanmak" dedi.



Orman açılışa katıldı


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün 100. Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katıldı. Kulüp borcunu bilinenden fazla göstererek üyelere mesaj gönderdiği gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz de açılışta yer aldı. Başkan Fikret Orman'la Karadeniz sadece tokalaşırken hiç konuşmadı. Karadeniz, “Divan kurulu üyelerine bilgi verdim. Tüzüğün bana verdiği bir yetki söz konusu” dedi. Bu arada Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi avukat Ali Rıza Dizdar'ın divan başkanlık seçimindeki usüle yönelik açtığı dava sonusunda kasım ayı içinde yeni bir seçim yapılacak.




#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Q7
8 yıl önce