|

G.Saray’da öncelik forvet hattı

Süper Lig’de zirvede yer alan Galatasaray’da, teknik heyet bir an önce devre arasının gelmesini bekliyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılarda, bu konuda dikkatli bir çalışma var.

Umut Yılmaz
04:00 - 10/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:09 - 10/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray teknik heyetinin devre arasında önceliği forvet takviyesi.
Galatasaray teknik heyetinin devre arasında önceliği forvet takviyesi.

Antalya’da Maicon ve Donk’u ileri koyarak galibiyete ulaşan Galatasaray teknik heyetinin devre arasında önceliği forvet takviyesi. Kulüp 2.Başkan Abdurrahim Albayrak “Kesinlikle santrfor alacağız. Çalışmalarımız başladı’’ derken, bu konuda bir detay da ortaya çıktı. Galatasaray Yardımcı Antrenörleri Levent Şahin, Hasan Şaş ve Ümit Davala ile Florya’daki ekipte yer alan Necati Ateş’in milli arada golcü mesaisi yapacağı öğrenildi. Yurt dışına milli maçları izlemeye gitmeye hazırlanan sarı-kırmızılı yetkililer, bizzat tribünde çıplak gözlerle uygun profilde ve uygun maliyette forvet bakacaklar. 12 yabancıya sahip Galatasaray, devre arasında oyuncu satarsa hücum hattına bir değil iki takviye düşünüyor. Eren Derdiyok dışında alternatifi olmayan sarı-kırmızılı takımda son iki maçta Sinan Gümüş ileri uçta oynadı ve sadece bir gol atıldı.

ZORLU VİRAJ BAŞLIYOR

Süper Lig’in lideri olan Galatasaray’ı Millli maçlar sonrası bu sezonun en zorlu bir fikstür bekliyor. 21 günde 6 önemli karşılaşmaya çıkacak olan sarı-kırmızılılar, ortalama 4 günde bir maç yapacak. Bunların ikisi Şampiyonlar Ligi, 1’i Fenerbahçe derbisi 2’si ise zorlu Yeni Malatyaspor ve Kayserispor deplasanları olacak. Cimbom, Kayserispor maçı ile ligin 12. haftasında yeniden milli ara ile soluk alacak.


Khabib’e özel davet

Karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor’u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, spor dünyasında en çok konuşulan isimlerin arasına girdi. Rakibini İslam karşıtı söylemleri sonrasında nakavt eden Müslüman boksör, İslam dünyasında fenomen haline geldi. Galatasaray’a olan sempatisiyle de bilinen Nurmagomedov için sarı-kırmızılı yönetim, çok konuşulacak bir hamle planladı. Yönetim, Dağıstanlı sporcuyu 24 Ekim’de Schalke 04 ile Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına getirmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulüp, Khabib’in 14 yaşındayken Galatasaray formasıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak yıldız sporcuyu tebrik etmişti.


#Galatasaray
#Süper Lig
6 yıl önce