|

Güneş’ten 6 puan talimatı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftalardaki kötü gidişata dur demek için takımla bir görüşme yaptı. Yarın Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Genk ve Süper Lig’deki Çaykur Rizespor maçından galibiyet isteyen deneyimli çalıştırıcı, “Bize her zaman destek veren taraftarımıza kendimizi affetirmeliyiz” dedi.

Süleyman Hatırasu
04:00 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:45 - 24/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş
​Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Beşiktaş, son hafta Göztepe deplasmanından eli boş dönünce, takım içerisinde acil eylem planları oluşturulmaya başlandı. Bu durumdan son derece rahatsız olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önce kurmaylarını topladı, ardından da futbolcularla bir toplantı yaptı. Guti Hernandez ve İlhan Mansız başta olmak üzere tüm teknik heyetle görüş alış verişinde bulunan deneyimli çalıştırıcı, sahadaki isteksiz futbolun nedenlerini öğrenmek istedi. Takımın yaş ortalamasının yüksek olmasının yanında, milli takımlardan sakat ve yorgun dönülmesi de mağlubiyetin etkenlerinden birisi oldu. Takımla bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, kötü gidişata bir an önce dur denilmesini istedi ve morallerin geri kazanılması için önlerindeki 2 maçtan 6 puan alınması talimatını verdi. Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika temsilcisi Genk’i konuk edecek. Daha önce oynadığı 2 maçta 3 puan toplayan siyah-beyazlılar, evindeki Genk galibiyetiyle, gruptan çıkmak adına avantaj yakalamak ve seyircisinin gönlünü almak istiyor.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI KRİTİK VİRAJ

Şenol Güneş’in UEFA Avrupa Ligi’nin ardından Süper Lig’deki kötü gidişata dur demek istediği ve bu konuda Çaykur Rizespor maçını çok önemsediği ifade edildi. Son 4 deplasman maçında galibiyet alamayan siyah-beyazlılarda, teknik direktör Şenol Güneş, bu kayıpları iç saha maçlarında telafi etmek istiyor. Deneyimli teknik adam, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, “Beşiktaş taraftarı bize her zaman destek veriyor. Bu desteğe layık olmak ve onları mutlu etmek için önümüzdeki 2 maçı kazanmalıyız” dedi.


Pepe ve Ljajic’ten kötü haber

Beşiktaş, Genk maçı hazırlıklarına, yaptığı çalışmalarla devam ediyor. Siyah-beyazlılarda Göztepe maçında kaybedilen 3 puan moralleri bozarken, teknik heyet futbolcularla özel olarak ilgileniyor. UEFA Avrupa Ligi’nde puan kaybı yaşamak istemeyen siyah-beyazlılarda, eksikler ise teknik direktör Şenol Güneş’i düşündürüyor. Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Adriano antrenmanlara başladı ve Genk maçı kadrosuna dahil edilme ihtimali ağır basıyor. Göztepe maçında oynamayan Adem Ljajic ve Pepe ise, Genk karşısında da formalarından uzak kalacaklar. İki oyuncunun da sakatlık durumları iyi sinyaller verse de Genk maçında yer almayacaklar.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
5 yıl önce