|

Hatalardan ders çıkarma zamanı

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir'e karşı kaybedilen 5 puanla şampiyonluk yarışında önemli bir fırsatı değerlendirememenin üzüntüsü yaşanırken, başkan Fikret Orman, daha önce eleştirdiği oyuncuların yanından ayrılmama kararı aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 00:38 - 11/04/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Başkan Orman futboldan sorumlu yönetici Mete Vardar ile tesislere giderek oyuncularla bir görüşme yaptı. Oyunculara bu sezon önemli işler başardıklarını anımsatan Fikret Orman, son haftalarda yapılan hatalardan ders çıkartıp yeniden çıkışa geçmeleri gerektiğini anlattı. Ligde kalan 8 haftanın önemine vurgu yapan ve çok dikkatli olmaları gereken bir periyotta bulunduklarını belirten Beşiktaş Başkanı, “Bu iş böyle gitmez. Her geçen hafta daha kötüye doğru gidiyoruz. Şampiyonluk kaçar ve yarıştan erken koparsak bunun hesabını herkes öder” ifadelerini kullandı. Mete Vardar'ın da futbolcularla yaptığı görüşmede ayrıca, ligin ilk yarısıyla ilgili hatırlatmalar yaptığı ve takımın gerçek performansını ortaya koymasını istediği bildirildi.



Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye geçmiş olsun ziyareti


Beşiktaş Futbol Takımı İdari Direktörü Semih Usta, F.Bahçe'ye kulübü adına "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Usta'yı, F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı. Diğer yandan F.Bahçe Kulübü de Mersin'de otobüsü taşlanan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı için geçmiş olsun mesajı yayınladı.



Kalan maçlar Ankara'da


Beşiktaş Yönetimi, sezon sonuna kadar kalan 4 iç saha maçını Ankara'da oynama kararı aldı. Bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadı, Başakşehir Fatih Terim Stadı, Ankara Osmanlı Stadı ve Konya Torku Arena'yı kullanan siyah-beyazlılar, kalan maçlarını Başkent'te oynayacak. Buna göre 28. haftadaki Karabükspor, 30. haftadaki Gaziantepspor, 32. haftadaki Konyaspor ve 34. haftadaki G.Birliği maçlarında Beşiktaş'a, Ankara Osmanlı Stadı ev sahipliği yapacak.





#Fenerbahçe
#Beşiktaş Yönetimi
#Semih Usta
9 yıl önce