|

Hırs bastı

Beşiktaş'ta, yedek bekleyen İspanyol golcü, teknik direktör Güneş'e, oynamak için duyduğu sabırsızlığı dile getirerek, “Tercihlerinize saygılıyım. Kararlarınızı değiştirmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/09/2017 Pazar
Güncelleme: 03:24 - 17/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Hırs bastı
​Hırs bastı

Beşiktaş'ta, önce teknik direktör Şenol Güneş tarafından uyum sürecini atlatması ve fizik olarak takımın seviyesine gelmesi için kenarda oturtulan, ardından da Cenk Tosun'un yükselen performansı nedeniyle forma bulmakta zorlanan İsyanyol golcü Alvaro Negredo'nun, teknik direktör Şenol Güneş'le yaptığı konuşmada sahada yer almak için sabırsızlandığını söylediği öğrenildi. 32 yaşındaki golcünün hocasına, “Geldiğimden beri düzenli olarak oynayamamak takıma katkı sağlayamamak beni yıpratıyor. Ben de sahada elimden geleni yaparak başarılara ortak olmak istiyorum. Kadro konusundaki tercihlerinize saygılıyım. Ancaksundaki kararlarınızı değiştirmek için elimden geleni yapacağım” dediği kaydedildi.

KARARLARIM TAKIMIN MENFAATLERİ İÇİN

Güneş'in ise golcü oyuncuya, “Bunlar takımın menfaatleri için alınan kararlar. Bu takımın en önemli parçalarından biri olacaksın. Süre alacağın her maç bir fırsat. Bunları iyi değerlendirmeni istiyorum” dediği ifade edildi.


Tosic ve Fatih imza dağıttı

Beşiktaş’ın Sırp savunmacısı Tosic ile Fatih Aksoy, TUYAP’taki Spor ve Aktif Yaşam Fuarı’nı ziyaret ederek kulübün sponsorlarından Hardline’ın standını gezdi. Taraftarlara imza dağıtan ikili, Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı’nda yer alacak sporcuların seçmelerinde dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.


#Beşiktaş
#Süper Lig
#Tosic
7 yıl önce