Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni bir forvet ismi gündeme geldi. Porto'da forma giyen Adrian Lopez, menajerler tarafından Sarı-Kırmızılılar'a önerildi ancak Galatasaray Kulübü bu teklifi geri çevirdi.
Ntv Spor'da yer alan habere göre, Porto Kulübü'yle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncunun yaklaşık 6 milyon euro'luk bonservis bedeli transferi zora soktu.
Adrian için kiralık formülü de teklif edildi ancak Sarı-Kırmızılılar bu öneriyi de reddetti. Nitekim teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da kadroda kiralık oyuncu bulundurmaya sıcak bakmıyor.
2011-2014 yılları arasında Atletico Madrid'de forma giyen Adrian, başarılı bir performans sergilemişti. Deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon ise Porto'da 19 maçta 1 gol atarak beklentilerin uzağında kalmıştı.
