|

İyi oyunu skora yansıtamadık!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 6 haftadır ortaya koydukları oyunun hakkını alamadıklarını belirterek, ''Oyun olarak bir istikrar yakaladık ancak bunu sonuca yansıtamadık'' dedi

.
00:00 - 30/11/2012 Cuma
Güncelleme: 23:35 - 29/11/2012 Perşembe
Yeni Şafak
İyi oyunu skora yansıtamadık!
İyi oyunu skora yansıtamadık!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son 6 haftada orta koydukları futboldan memnun olduğunu ancak bunu skora yansıtamadıklarını ifade etti. Antrenman öncesi yaptığı açıklamada, takımın moral ve motivasyonunun gayet iyi durumda olduğunu belirten başarılı teknik adam, ''Son 6 haftaya baktığımızda her ne kadar sonuç anlamında mutlu olmasak da mücadele ve oyun kalitesi anlamında bir istikrarın ortada olduğu gerçeği var. Ancak bu oyunu tabelaya yansıtmayı başaramadık. Bunu düzeltmek için çalışıyoruz'' dedi.

AKHİSAR MAÇI İYİ BİR FIRSAT

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediye maçının toparlanmaları açısında iyi bir fırsat oldunu belirten Sağlam, ''Bize düşen oyun kalitesini biraz daha üst düzeye çıkarmak ve bununla beraber geçtiğimiz 6 hafta içerisinde skora yansımayan görüntümüzü ortadan kaldırıp bu oyun kalitemizi ve mücadelemizi skorla birleştirerek güzel bir müsabaka çıkarmak. Ligin üst tarafından kopmama adına bizim için önemli bir karşılaşma. Önümüzdeki bu fırsatı iyi değerlendirip iyi kullanmak istiyoruz. Kadro kalitemiz ve gücümüz bunu başaracak durumda''' ifadelerini kullandı.


11 yıl önce