|

Kapanmayıp saldıracağız

A Milli Takım Teknik Direktörü Belçika karşısında hesaplarını 3 puan üzerine kurdu. Hiddink, “Geriye çekilmektense hücumu düşünerek oynamak hem daha iyi oyun getirir, hen de iyi bir puan almamızı sağlar” diye konuştu

00:00 - 28/05/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:12 - 28/05/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Kapanmayıp saldıracağız
Kapanmayıp saldıracağız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, 3 Haziran'da Belçika ile yapacakları maç öncesi, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde gruptaki duruma bakıldığında beraberliğin kabul edilebilir bir sonuç olarak ortaya çıktığını belirterek, “Ama bizim hedefimiz galibiyet' dedi.

GALİBİYET SÜPER

Belçika karşısında hücumu düşünen bir anlayışla sahada olacaklarını belirten Hiddink, “Belçika'nın gücünü de düşündüğünüz zaman bizim şu anda gruptaki pozisyonumuzda hala başkalarının alacağı sonuçlara bakmaz durumda olmamız, kontrolün bizde olması durumu, beraberliğin kötü bir sonuç olmayacağını gösteriyor. Ama beraberlik bizim başlangıç noktamız olmayacak. Hedefimiz 3 puan” dedi.

Atak oyun tarzıyla galip gelebileceklerine belirten Hiddink, “Geriye çekilmektense hücumu düşünmek hem daha iyi oyun getirir hem de iyi bir puan almamızı sağlar” diye konuştu.

İŞİME ODAKLANDIM

Hiddink, Belçika maçından sonra Chelsea'ya gideceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, “Ben tamamen oyunumuza odaklanmış durumundayım. Haziranda ne olursa olsun profesyonelce bakıyorum. Herhangi bir işle ilgilenmiyorum. Tamamen hedefime odaklanmış durumdayım. O da kazanmak. Başka bir yaklaşımım, bakış açım yok.Tamamen işime odaklanmış durumdayım. Başka hiçbir şeyi düşünmüyorum' şeklinde görüşlerini dile getirdi.




13 yıl önce