|

KARTAL KUCAK AÇTI

Cenova'ya transferi gerçekleşmeyen Ali Eren'e Beşiktaş yolu yeniden açıldı. Siyah-beyazlı kulüp menaceri Sinan Engin, Milli futbolcunun gelip kendisiyle görüşmesi gerektiğini belirterek "Ben de sunacağım rapor doğrultusunda yönetimden af çıkartabilirim" dedi.

z
00:00 - 29/07/2001 Pazar
Güncelleme: 15:05 - 26/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
KARTAL KUCAK AÇTI
KARTAL KUCAK AÇTI

İtalya'nın Cenova takımı ile anlaşan ancak sakatlığı bahane edilerek geri gönderilen Ali Eren'e Beşiktaş Menaceri Sinan Engin'den açık davet. Engin, Ali Eren'in futbolculuğuna kimsenin laf etmediğini belirterek, "Ali Eren kaliteli bir savunma oyuncusu. Biz, Ronal-do'nun daha iyi bir oyuncu olduğunu söylemedik. Daum dahi, 'Ali Eren'i istemiyorum' diye bir şey söylemedi. Ali Eren gelsin konuşalım. Benim sunacağım rapor doğrultusunda yönetimden af çıkabilir" dedi.

Atilla Cenova'da

Beşiktaş'ın Fazlı'ya karşılık Antalyaspor'a verdiği Atilla Birlik, İtalya'nın Cenova takımı ile 3 yıllığına anlaştı. Ali Eren'in Cenova yöneticilerine tavsiyesi üzerine, Atilla yarın İtalya'ya gidip resmi sözleşmeye imza atacak. Türkiye'de kendisi için istenilen 1.1 Trilyon bonservis bedelini hiç bir kulübün ödeyemeceğini belirten Atilla Birlik, Cenova ile 3 yıllığına 1 Milyon dolar karşılığında anlaştığını söyledi. Atilla,

"Avrupa'da oynayacak olmamın bir önemi yok. Sonuçta Avrupa'dan geldim" dedi.

23 yıl önce