|

Kartal'ın sürprizi Fabiano

Avrupa seferine çıkan Beşiktaş yönetimi İspanya'nın Atletico Madrid ve Brezilya'nın Sao Paulo takımındaki futbolcular için masaya oturacak. Kadrosuna flaş bir isim daha katmayı hedefleyen siyah-beyazlıların listesinde Sevilla'da attığı gollerle dikkat çeken Fabiano da var

Engin Albayrak
00:00 - 1/06/2011 Çarşamba
Güncelleme: 01:31 - 1/06/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal'ın sürprizi Fabiano
Kartal'ın sürprizi Fabiano

Beşiktaş'ın gizli yürüttüğü yabancı forvet transferinde hedefin Brezilya Milli Takımı'nın golcüsü Luis Fabiano olduğu iddia edildi. Transfere hızlı giren ve 5 yerli futbolcuyu kadrosuna katan siyah-beyazlı takım, kadrosunu biri forvet, diğeri stoper olmak üzere 2 yabancı ile takviye etmek istiyor. Başkan Yıdırım Demirören, Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfükaroğlu'nun dün özel uçakla İspanya'ya gittiği öğrenildi. Dış transferde Atletico Madrid'de oynayan Forlan, Costa ve Reyes ile ilgilendiği bildirilen siyah-beyazlı takımın, eski futbolcuları Antonio Zago'nun önerdiği Sao Paulo'daki futbolcular konusunda da görüşmeler yapacak. Yönetimin özellikle 18 yaşındaki genç forvet Lucas ve stoper Miranda başta olmak üzere Brezilya takımının ünlü golcüsü Luis Fabiano ile görüşeceği öğrenildi. Luis Fabiano konusunda Beşiktaş yönetiminin Almeida transferinde olduğu gibi fon kullanılabileceği belirtiliyor.

ZAGO ARACILIK YAPIYOR

Daha önce Bobo'yu genç yaşta Beşiktaş'a tavsiye eden Zago, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek eski takım arkadaşı, teknik direktör Tayfur Havutçu'ya gelecek vaad eden bazı Brezilyalı gençleri önermişti. 18 yaşındaki genç forvet Lucas ve 26 yaşındaki stoper Miranda'yı öneren Zago'nun, “Avrupa'da ses getirmek istiyorsanız Luis Fabiano'yu da alabilirsiniz” dediği öğrenildi. Başkan Demirören ve ekibi her an bir sürpriz yaparak stoper ve forvet transferini bitirebileceği belirtiliyor. Lucas'ın bonservisi 8 milyon euro olurken, 26 yaşındaki stoper Miranda'nın bonservisi ise 6 milyon Euro. Miranda ile Atletico Madrid'de ilgileniyor. Bu arada Beşiktaş'ın Almanya'nın Mainz takımının 20 yaşındaki forveti Andre Schürrle ile de ilgilendiği öğrenilirken, İtalyan medyası ise Beşiktaş'ın İnter'in sağbeki Brezilyalı Maicon ile ilgilendiği yazıldı.

13 yıl önce