|

Kimler geldi kimler geçti

Fenerbahçe'de göreve geldikten sonra 34 futbolcunun transferine imza atan Yıldırım, kulübü tesis bakımından da zirveye çıkardı. Fenerbahçe'de göreve geldikten sonra 34 futbolcunun transferine imza atan Yıldırım, kulübü tesis bakımından da zirveye çıkardı.

.
00:00 - 29/05/2001 Salı
Güncelleme: 09:56 - 6/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Kimler geldi kimler geçti
Kimler geldi kimler geçti

YILDIRIM döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcular: 1998-99 SEZONU: Baliç, Moldovan, Murat Yakın, Dimas, Metin Diyadin, Sergen, Erkan, Sergio. 1999-00 SEZONU: Abdullah, Ogün, Johnson, Preko, Alpay, Sergen, Tufan, Oulare, Engin, Kemalettin, Saffet Akbaş, Erkan. 2000-01 SEZONU: Soner, Lazetiç, Yusuf, Celil, Serhat Akın, Ali Güneş, Mirkoviç, Revivo, Rapaiç, Andersson, Oğuz, Gökhan, Serkan, Mert Meriç.

FENERBAHÇE Başkan Aziz Yıldırım döneminde tesis yönünden Avrupa'nın zirvesine çıktı. Şen'in başlattığı tesisleşme hamlesini sürdüren Yıldırım'ın kulübe kazandırdığı tesisler şunlar: Dereağzı'na üç yeni çim saha, bir halı saha, 3 Spor Salonu, Bir Restaurant ve diğer tesisler. Samandıra'da 2 çim saha, park, tenis kortlarından oluşan süper bir kompleks. Kalamışta Divan Kurulu'na süper bir bina.


23 yıl önce