|

Bülent Korkmaz'ın neden istifa ettiği ortaya çıktı

Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, görevinden istifa etti. 51 yaşındaki teknik adam, ayrılık sebebi olarak bilgisi dışında santrfor transferi yapılmasını gösterdi.

Haber Merkezi
11:15 - 12/09/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:57 - 12/09/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Bülent Korkmaz, takımına veda etti
Bülent Korkmaz, takımına veda etti

Süper Lig'de ilk haftayı bay geçecek olan Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, yaptığı istifa açıklamasıyla yeşil-beyazlı kulüpten ayrıldığını duyurdu. Korkmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

  • "Ben hayatım boyunca kazandığım her şeyi mücadele ederek, savaşarak ve tırnaklarımla kazıyarak elde ettim. Benim karakterimde hiçbirzaman mücadeleden ve zorluklardan kaçmak yoktur. Eğer ben geçen sene içimizden birileri dahil 'bu takım kümeye düştü' dediği dönemde, haklı birçok mazeret ve sebebim olmasına rağmen yaşanan o sıkıntılı dönemde fırtınalı ortamda gemiyi terk etmediysem, gemiyi limana sağ salim yanaştırdıktan sonra şu an görevimi bırakmamın birçok sebebi var bunları da Konyaspor Kulübü Başkanı Sn. Hilmi Kulluk'la paylaştım. Ama bu sebeplerimden en önemlisi bugüne kadar yapılan transferlerimizi birlikte karar vererek Ibrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirbağ transferlerini gerçekleştirdik. En önemli ve geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan santrfor transferin de onayım ve bilgim dışında transferin gerçekleşmesidir. Başta oyuncu kardeşlerim olmak üzere, taraftara ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Konyaspor camiasına yürekten başarılar dilerim."



#Konyaspor
#Bülent Korkmaz
4 yıl önce