|

Kupada bir maç daha ertelendi

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Eskişehirspor ile FBM Makina Balçova Yaşamspor arasında saat 13.00'da başlaması planlanan maç, olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelendi.

13:08 - 1/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:57 - 1/01/2015 Perşembe
AA
Atatürk Stadı'nda yapılması gereken maçın öncesinde, üç gündür kentte etkili olan kar yağışının ve stattaki temizlik çalışmalarının zemindeki etkileri, hakemler ve takımların temsilcileri tarafından incelendi.

Maçın orta hakemi Abdulkadir Bitigen, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve FBM Makina Balçova Yaşamspor Teknik Direktörü Altan Çetindağ ile de görüştükten sonra sporcu sağlığı açısından zeminin uygun olmadığını bildirip, karşılaşmayı erteledi.

Eskişehirspor İdari Asbaşkan Yardımcısı Mehmet Ari, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir'de son günlerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle saha zeminin karla kaplandığını bildirdi.

Bugün Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda oynanması planlanan FBM Makina Balçova Yaşamspor maçı için Atatürk Stadı'nın zemininde çalışma yaptıklarını ifade eden Ari, "Zeminin sporcu sağlığına uygun olmaması nedeniyle hakem kararıyla maç ileri bir tarihe ertelendi" dedi.
#Eskişehirspor-FBM Makina Balçova Yaşamspor maçı
#Eskişehirspor-FBM Makina Balçova Yaşamspor maçı ertelendi
#Eskişehirspor-FBM Makina Balçova Yaşamspor
9 yıl önce