|

Mehmet Demirkol: Ellerini ovuşturuyordur

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde oynadığı Dinamo Zagreb maçını değerlendiren Mehmet Demirkol, sarı-lacivertli takımdaki eksikleri öne çıkardı.

Yeni Şafak
10:03 - 30/11/2018 Cuma
Güncelleme: 11:51 - 30/11/2018 Cuma
Diğer
Mehmet Demirkol
Mehmet Demirkol

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'le berabere kalarak gruptan çıkmayı garantilediği maç sonrası birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol, Fanatik'te yer alan yazısında sarı-lacivertlilerin eksik noktalarına değindi ve şu ifadelere yer verdi:

  • Kalabalık orta saha ve Jailson’un direnç noktası olması rakibin akın alanını genişletmesini engelledi. Fenerbahçe savunmada rakibi doğru yönlendirerek hücum alanını daralttı. Kalabalıklaşmalarını engelledi. Bu durum Valbuena’nın savunma görevlerinden soyutlandığı bir oyuna yol açtı. Koeman’ın Trabzon’da bunu yapamaması muhtemelen Jailson’un yokluğundan. Sonuç olarak Fenerbahçe doğru hücum etti, doğru savundu ama kalite eksik kaldı. Bu kadar yarı alana yerleşmişken işi bitirecek oyuncu bulunamaması aslında bu sezonu anlatıyor. Fenerbahçe ya dirençli bir takım sahaya sürebiliyor ya da kağıt üzerinde kalitesi olan ama sahaya bir türlü yansımayan. Fenerbahçe açısından en kötüsüyse bu oyununun Kasımpaşa karşısında ne kadar işleyeceğini bilmiyor olamamız. Mustafa Denizli ellerini ovuşturuyordur.

#Fenerbahçe
#Mehmet Demirkol
5 yıl önce