|

Mehmet Demirkol: Galatasaray'dan gönderseler itiraz etmem

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Belhanda'nın kırmızı kart görmemek için derbide oyundan çıkmasını eleştirdi. Demirkol, "Galatasaray bugün itibarıyla Belhanda’yla ilişkisini kesse bir şey demem" ifadelerini kullandı.

11:43 - 15/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 12:20 - 15/04/2019 Pazartesi
Diğer
Belhanda, gördüğü sarı kart sonrası Fatih Terim'e oyundan çıkmak istediğini söyledi.
Belhanda, gördüğü sarı kart sonrası Fatih Terim'e oyundan çıkmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Kadıköy'de 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendiren Mehmet Demirkol, sarı-kırmızılıların Faslı futbolcusu Belhanda ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Demirkol, "Galatasaray'ın 10 numarası, rakip eksikken nasıl çıkar? 'Neden alınıyor' demiyorum, bir oyuncu kendisini bu duruma nasıl koyar?" ifadeleriyle Belhanda'ya serzenişte bulundu.


beIN Sports yorumcusu Mehmet Demirkol'un Belhanda'yla ilgili açıklamaları şöyle;

"Sen orada komutansın, nasıl çıkarsın!"

  • "Galatasaray’ın 10 numarası Belhanda. Onun için 10 numarayı ağır buluyorum ama futbolcuyu beğeniyorum. 20 yıllık bir tarihi değiştireceksin ve şampiyonluk yarışında öne geçeceksin. Bütün maçları kazanırsan şampiyonsun. Galatasaray’ın 10 numarası, rakip eksikken nasıl oyundan çıkar? Bir oyuncu kendisini nasıl bu duruma koyar. Sen 10 numarasın. Maçı yöneteceksin, maçı alacaksın. Bugün itibarıyla Belhanda gönderilse hiçbir şey demem. İtirazda bulunamam. Sen orada komutansın. Sen nasıl çıkarsın, kendini o duruma düşürürsün. Ayağı kırılsa oynayacak oyuncu biliyorum. Bu olmaz."
Fatih Terim: Belhanda çıkmak istedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbinin devre arasında Belhanda'yı oyundan çıkarmıştı. Belhanda’nın oyundan atılmamak için kendi isteği ile çıktığını belirten Terim, “İşin tekniğine gelelim. Belhanda’yı çıkarmak zorunda kaldım. O da bunu istedi. Atılabilirdi çünkü. 'Hocam ben atılırım büyük ihtimalle' dedi. Ben de tamam 'devre arası alacağım' dedim. Belhanda'nın riskine girmek istemedik açıkçası" ifadelerini kullandı.




#Galatasaray
#Fenerbahçe
#Mehmet Demirkol
#Belhanda
5 yıl önce