|

Millilerin, Ukrayna mesaisi başladı

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım, yeni teknik direktörü Mircea Lucescu yönetiminde ilk çalışmasını yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/08/2017 Salı
Güncelleme: 04:36 - 29/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Millilerin, Ukrayna mesaisi başladı
Millilerin, Ukrayna mesaisi başladı

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için İstanbul'da kampa giren A Milli Futbol Takımı, Rumen teknik adam Mircea Lucescu yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre milli takım, yeni teknik direktörü Lucescu yönetiminde, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ilk çalışmasına çıktı.1 saat 15 dakika süren ay-yıldızlı ekibin antrenmanını, TFF Başkan Vekili Ali Dürüst de takip etti. Antrenmana 3 yıl sonra A Milli Futbol Takımı'na çağırılan Emre Belözoğlu ile ay yıldızlı formayı bıraktığını açıklayan ancak bu kararından vazgeçerek aday kadroya davet edilen Arda Turan da katıldı.

OĞUZHAN, MİLLİ TAKIM'A ALINDI

İlk açıklanan aday kadroda bulunmayan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup da dün milli takım kampına davet edilirken, 24 yaşındaki futbolcu da antrenmanda yer aldı. Oğuzhan Özyakup, ay-yıldızlıların Dünya Kupası Elemeleri'nde karşılaşacağı Ukrayna ve Hırvatistan maçları kadrosunda yer almamıştı. Teknik direktör Mircea Lucescu'nun bu kararı tepkilere neden olurken, konu ile ilgili konuşan Beşiktaşlı futbolcu çok üzgün olduğunu dile getirmişti. Oğuzhan'ın arasının kötü olduğu öne sürülen Arda Turan ile antrenman sırasında neşeli bir şekilde çalışması dikkat çekti. A Milli Futbol Takımı, bugün yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


HAKEMLER DEĞİŞTİ

A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 5 Eylül Salı günü Eskişehir'de Hırvatistan ile yapacağı maçın hakemleri değiştirildi. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, FIFA tarafından yapılan değişiklikle daha önce İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson'ın görev yapacağı açıklanan karşılaşmaya Macaristan Futbol Federasyonundan Viktor Kassai atandı. Atkinson'un belinden rahatsız olduğu için görev alamayacağı öğrenildi.

#Milli Takım
#EURO 2018
#Ukrayna
7 yıl önce