|

Miranda harekatı

Beşiktaş'ın önceki gün Valladolid'le 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçında defansta yapılan hatalar, teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı. Deneyimli hoca, Pepe ayarında bir isim daha istedi. Yönetim, İnter'in Brezilyalı futbolcusu için şartlarını zorlama kararı aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:20 - 27/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Miranda harekatı
Miranda harekatı

Yeni sezon için kadrosunu golcü bir isimle takviye etmenin planlarını yapan Beşiktaş, stoper çalışmaları için de gaza basmaya karar verdi. Siyah-beyazlıların, sezon öncesi İspanya'nın Marbella kentinde sürenkampında önceki akşam İspanyol takımı Real Valladolid ile yaptığı karşılaşmada 2 gol birden yenilirken, defansın beklenilen görüntünün uzağında kalması teknik direktör Şenol Güneş'i harekete geçirdi. Başkan Fikret Orman'la biraraya gelen teknik direktör Şenol Güneş'in, savunma hattındaki sıkıntıya dikkat çekerek, “Pepe'yi tam hazır olmadığı için oynatmadım. Valladolid de belli seviyede bir takım. Yer alan isimlerin belli bir direnç göstermesi gerekiyordu. Uzun maratonda, farklı kulvarlarda her futbolcudan yararlanacağız. Ancak Şampiyonlar Ligi gibi bir platformda Pepe ile birlikte üst düzey bir stopere daha ihtiyacımız var” dediği öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Teknik direktör Şenol Güneş'in de ısrarla istediği Miranda için temasların yeniden hızlandırılmasına karar verildi. İtalya'da İnter forması giyen oyuncunun kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 32 yaşındaki deneyimli stoperin ise Şampiyonlar Ligi'nden dolayı siyah-beyazlılara gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Forvete sürpriz Cyle Larin

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ın, Kanadalı oyuncusu Atiba'nın önerdiği, scout ekibinin de olumlu görüş bildirdiği Cyle Larin için teklifte bulunduğu kaydedildi. 22 yaşındaki Kanadalı oyuncu, ABD'de Orlando City takımı formasını giyiyor. 31 Aralık 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, bu sezon ligde 18 maçta 8 gol atıp, 1 de asist yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Larin'den yararlanabileceğini de belirttiği ifade edildi.

#Beşiktaş
#Futbol
#Miranda
7 yıl önce