|

Neden geldim İstanbul'a

Vesser Kurier gazetesindeki haberde, Portekizli yıldızın yakın arkadaşı Naldo ile ettiği sohbette, "Umduğumu bulamadım. Burada futbol çok sert oynanıyor. Bremen'den ayrılıp Beşiktaş'a gittiğime pişmanım" dediği ileri sürüldü

Süleyman Hatısaru
00:00 - 27/02/2011 Pazar
Güncelleme: 01:41 - 27/02/2011 Pazar
Yeni Şafak
Neden geldim İstanbul'a
Neden geldim İstanbul'a

Beşiktaş'a büyük umutlarla alınan ancak bekleneni veremeyen Hügo Almeida içini yakın arkadaşı Naldo'ya döktü. Almanya'da Bremen bölgesinin yerel gazetelerinden Wesser Kurier gazetesinde yer alan haberde Portekizli yıldızın Beşiktaş'a gittiğine pişman olduğu sürüldü. Gazetenin Almeida'nın en samimi arkadaşı Naldo ile yaptığı sohbete dayanarak yaptığı haberde Türkiye'de kaçırdığı goller yüzünden alay konusu edilen Almeida'nın Naldo'ya "Gittiğime pişman oldum. İstanbul'da umduğumu bulamadım. Türkiye'de futbol çok sert oynanıyor. Burada sertlik topa değil insana yapılıyor. Daha ne kadar bu böyle sürer bilemiyorum" dediği ileri sürüldü. Almeida'nın performansı Beşiktaşlı yöneticileri de şaşırttı. Transferi sırasında adı Real Madrid ve çok sayıda ünlü kulüple geçen Portekizli yıldızın forvette etkisiz kalması ve gollerini atamaması siyah-beyazlı camiada şaşkınlıkla karşılandı.

SCHUSTER DE RAHATSIZ

Teknik Direktör Bernd Schuster'in de transferi için çok fazla ısrar ettiği Hugo Almeida'nın beklediği gibi çıkmaması nedeniyle zor günler yaşadığı belirtiliyor. Alman teknik direktörün önceki gün Portekizli golcü ile yaptığı sohbette bir sorunu olup olmadığını sorduğu ve kendisinden bir an önce toparlanmasını istediği öğrenildi. Taraftarlar da Almeida'dan memnun değil. Siyah-beyazlıların Schuster'in ilk on birde Nobre'yi oynatmasını istiyorlar. Alman teknik adamın Antalyaspor karşısında Almeida'ya son bir şans daha vermesi bekleniyor. Portekizli futbolcu, geldiği günden bu yana kendine verilen şanslarda sadece kupada Trabzon'a gol atmayı başarabildi.


Demirören kulak çekecek

Başkan Yıldırım Demirören Antalyaspor maçı sonrasında futbolcuları ile özel bir toplantı yapacak. Farklı Dinamo Kiev mağlubiyeti sonrasında Beşiktaşlı yöneticiler ile toplantı yapan başkan Demirören, "Sadece Schuster değil, Guti, Quaresma, Almeida da suçlu. Burada olması gereken Quaresma aramızda yok. Almeida beklentilere cevap veremiyor. Takım içinde uyuşmazlık var. Bazı futbolcular isimleri ile oynamaya çalışıyorlar. Antalyaspor maçı sonrası futbolcular ile toplantı yapacağım. Buna müsaade etmeyeceğim" dediği öğrenildi.


Q7 Antalya'da sahne alıyor

Cezası nedeniyle Dinamo Kiev maçında oynamayan Quaresma, Antalyaspor maçında Beşiktaş'ın en büyük kozu olacak. Schuster'in Quaresma ile beraber Simao ve Fernandes'e de ilk on birde görev vermesi bekleniyor. Schuster'in yorgun olan Kiev kadrosundan bazı futbolcuları dinlendireceği öğrenilirken, forvette ise henüz kimi oynatacağına karar veremediği belirtildi. Dinamo Kiev maçında ilk on birde sahaya çıkan Ferrari, Antalyaspor maçında yerini İbrahim Toraman'a verecek. Ferrari yabancı kontenjanı gereği forma giyemeyecek.



13 yıl önce