|

N'Koulou imza parasına kaldı

Yeni sezonda kadrosunu stoperle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Marsilya ile sözleşmesi biten Kamerunlu stoper ile yıllık 2 milyon Euro'dan 2+1 yıllığına prensipte anlaştı

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:11 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Gelecek sezon hem ülkemizi temsil edeceği Şampiyonlar Ligi ile birlikte Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda başarı hedefleyen Beşiktaş, eksiklik görülen mevkilerini takviye etmenin çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda öncelikli bölgelerin başında stoper geliyor. Bu mevkiyi iki isimle güçlendirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş'ta gündemde yer alan futbolcuların başında Fransa'da Marsilya forması giyen ve sözleşmesi sona eren Nicolas N'Koulou geliyor. 26 yaşındaki oyuncu ile pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlıların 2 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme için el sıkıştığı öğrenildi. Kamerunlu oyuncu için tek sıkıntı imza parası için istediği 4 milyon Euro. Yönetim bu ücreti 2.5 milyon Euro'ya indirmeye çalışıyor.



Mas, Arjantin'de manşette


Siyah-beyazlılar, diğer yandan da sol bek için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer listesinde yer alan, Arjtantin Milli Takımı'nın ve San Lorenzo ekibinin sol beki Emmanuel Mas için de yönetimin büyük mesafe katettiği öğrenildi. Sözleşmesi biten oyuncunun menajerinin bugün İstanbul'a gelerek Beşiktaş yönetimiyle görüşeceği belirtildi. Öte yandan Arjantin basını Mas'ın Beşiktaş'la anlaştığını manşetlerine taşıdı.





#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
#Emmanuel Mas
8 yıl önce