|

Ortalığı karıştıran tweet!

Beşiktaş''ın önceki gün Türkiye Kupası''nda Ofspor''u 2-1 mağlup ederek turu geçtiği maçın yankıları şok bir polemikle sürüyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 1/11/2012 Perşembe
Güncelleme: 12:39 - 1/11/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Ortalığı karıştıran tweet!
Ortalığı karıştıran tweet!

Beşiktaş''ın yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz yine gündemde… Batuhan''ı marke etmekle görevli olan Ofspor''un savunma oyuncusu maç sonunda attığı 'tweet'le genç yıldızı şok bir iddiayla suçladı. Rasimcan, Batuhan''ın kendisine para teklif ettiğini yazdı; sonra diyaloğun espri manasında yaşandığını belirtti

Batuhan''ın oyunda kaldığı sürede kendisine markajla görevlendirilen Rasimcan, genç golcüye adeta adım attırmadı. Batuhan''ın gölgesi gibi sahada yer alan Rasimcan, maç sonrasında ise Twitter hesabından Batuhan ile arasındaki bir diyaloğu aktardı; bu mesaj şok bir suçlamayı da içerisinde bulunduruyordu. Ofsporlu savunma oyuncusu attığı mesajda ''Batuhan Karadeniz bana 'Sen ne yapışık stopersin, Allah aşkına bırak gol atayım para vereceğim sana' diye yazdı.

Rasimcan''ın bu mesajının ardından ortalık karıştı, oyuncu da Twitter hesabını kapattı.

Daha sonra kendisine ulaşılan Ofsporlu futbolcu, maç içinde sürekli küfüre maruz kaldığı için kızgınlıkla bu tweeti attığını, Batuhan''ın kendisine espri manasında bu cümleyi kurduğunu kaydetti.

Rasimcan, olayı ''Maç içinde şakayla karışık bana takıldı. Ben de ona ''Siz de fazla atmayın'' karşılığını verdim. Bu tamamen espri manasında söylenen sözlerdi. Maç içinde çok küfüre maruz kaldım. Bu 'tweet'i de kızgınlıkla yazdım. Böyle bir olayla gündeme gelmek istemiyorum. Üzerinde durulacak bir konu değil. Sadece şaka ve espri'' şeklinde aktardı.

OFSPOR CEPHESİ: KIZGINLIKLA YAPILDI

Ofspor Başkanı Olcay Saral da yaşanan olayın ardından oyuncusuyla görüştüğünü belirterek ''Yaşanan konuşmaların saha içerisinde şakalaşmadan ibaret olduğunu söyledi. Kendisi bu konunun büyümesini istemiyor. Saha içerisinde Batuhan ona; "Sen ne kadar sert oynuyorsun. Bırak da gol atayım" diyerek bir şakada bulunuyor. Rasimcan ise; "Siz de fazla atmayın" diyerek birbirleri ile şakalaşıyorlar. Daha sonra Batuhan oyundan çıkmadan önce Rasimcan'a küfür etmiş. Batuhan'ın küfürlerine kızan Rasimcan o kızgınlıkla Twitter'dan bu açıklamayı yapmış'' diyerek olayın büyütülmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ: YA CEZA ALIR YA DA GÖNDERİLİR

Batuhan ile Rasimcan arasında geçen diyaloğu değerlendiren Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı ise kulübün bu tip polemiklerle yıpratılmaması gerektiğini belirterek hiçbir Beşiktaş futbolcusunun böyle bir davranış içerisine girmeyeceğini söyledi. Yine de Batuhan''dan bu konuda savunma alacaklarını kaydeden Kavalcı, ''Batuhan bu sözü söylemiş mi, söylememiş mi kendisine soracağız. Eğer söylemişse cezasına katlanır. Ya ceza veririz ya da takımdan göndeririz'' dedi.


12 yıl önce