|

Pepe ve Q7'ye Katar kancası

Katar’ın Al Gharafa takımının, Beşiktaş’ın iki yıldızı için menajerler aracılığıyla 15 milyon Euroluk bir teklif sunduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar ise, iki oyuncusunu 20 milyon Euro’dan aşağı bir fiyata elden çıkarmayı düşünmediklerini Katar’a iletti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 03:37 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Pepe, Ricardo Quaresma
Pepe, Ricardo Quaresma

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Beşiktaş, bir yandan hem kadrosundaki oyuncuları muhafaza etmeyi planlarken, futbolcularına gelecek iyi teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyor.

Siyah-beyazlılarda gönderilmesi düşünülen isimlerin başında devre arasında kadroya katılan Vagner Love, geçen sezon başında kadroya dahil edilen Alvaro Negredo gibi isimler geliyor. Bunun yanında takımın Portekizlileri Ricardo Quaresma ve Pepe konusunda yaşanan bir gelişme ise gündeme bomba gibi düşecek cinsten. Katar’ın Al Gharafa takımının iki yıldızı kadrosuna katmak istediği, menajerler aracılığıyla da bir teklifte bulundukları öğrenildi. Katar ekibinin iki oyuncu için sunduğu bonservis bedelinin ise 15 milyon Euro olduğu kaydedildi. Al Gharafa takımı ocak ayında da Bülent Uygun’u teknik direktörlük görevine getirmiş Mayıs ayında ise görevine son vermişti.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TEKLİFİ YETERSİZ BULDU

Al Gharafa’nın menajerler aracılığıyla ilettiği 15 milyon Euro’luk teklifi yetersiz bulan siyah-beyazlıların, 20 milyon Euro’dan aşağı bir ücrete bu iki ismi satmayı düşünmediklerini Katarlılar’a ilettiği kaydedildi. Katar ekibinin, önümüzdeki günlerde teklifi revize ederek yeniden temasa geçmesinin beklendiği de belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimin, ülkelerinin milli takımlarıyla Rusya’daki dünya kupasında mücadele eden iki oyuncunun gösterecekleri performansla değerlerini daha da artıracağına inanıyor. Pepe’nin Beşiktaş’la 2019’a kadar sözleşmesi bulunurken, Quaresma ise 2017’de attığı imzayla sözleşmesini 2020’ye kadar uzatmıştı.

#Katar
#Beşiktaş
6 yıl önce