Pınar Karşıyaka'nın yabancıları kapış kapış

00:001/01/2008, Salı
G: 1/01/2008, Salı
Yeni Şafak
Pınar Karşıyaka'nın yabancıları kapış kapış
Pınar Karşıyaka'nın yabancıları kapış kapış

Beko Basketbol Ligi'nde başarılı sonuçlar alan ve üst sıraları hedefleyen Pınar Karşıyaka'nın iki yabancı oyuncusu Quinton Hosley ile Gary Neal, Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe'nin kıskacında. Başarılı oyunlarıyla Karşıyaka'yı ligin üst sıralarına taşıyan ikiliden forvet oyuncusu Quinton Hosley'e lig lideri Galatasaray'ın talip olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bu oyuncu için İzmir kulübüne 250 bin dolar teklif ettikleri iddia edildi.


Diğer yabancı oyuncu Gary Neal'a ise Fenerbahçe Ülker talip. Neal, son Antalya Belediye maçında attığı 37 sayıyla yıldızlaşırken, sayı krallığında takım arkadaşı Marshall'ın ardından 2. sırada bulunuyor. Hosley de şu ana kadar 21 sayı, 11 ribaunt ortalamasıyla oynadı. Pınar Karşıyaka Külübü yönetimi ise, bu tekliflerden rahatsız olduklarını belirterek, “Satılık oyuncumuz yok. İki büyük kulüp bizi karıştırmak istiyor” şeklinde tepkilerini dile getirdi.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.