|

Podolski dönüyor

G.Saray'ın Beşiktaş ile yaptığı Süper Kupa maçında sakatlanan ve o tarihten beri forma giyemeyen Alman yıldız, ligde bu hafta sonunda yapılacak Antalya maçında ilk 18'de yer alacak. Podolski'nin maçın gidişatına göre ikinci yarı sahada olması bekleniyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:17 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaray'da takımın Alman golcüsü Lukas Podolski'den gelen haber yüzleri güldürdü. Sarı-kırmızılı takımın, Süper Kupa Finali'nde Beşiktaş'ı penaltılarla saf dışı bırakarak kupayı müzesine götürdüğü maçın 43. dakikasında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan 31 yaşındaki oyuncunun, bu hafta sonu Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmada 18 kişilik maç kadrosunda olması bekleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in Podolski'yi maçın gidişatına göre sahaya sürebileceği belirtildi.



FORMA SAVAŞI KIZIŞIYOR


Podolski'nin dönüşü ile birlikte kanatlarda değişiklik beklenirken, yeri sağlam tek oyuncu Bruma olarak öne çıkıyor. Podolski, Yasin, Sinan ve Josue ise forma için savaşacak. Nigel de Jong'un da dönmesiyle orta sahada Hollandalı oyuncu, Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci arasında kıyasıya rekabet yaşanacak. Bunun dışında sağ bekte Sabri-Linnes-Cavanda arasında forma savaşı sürerken, şimdilik Sabri Sarıoğlu önde görünüyor. Stoperde ise Semih Kaya ve Serdar Aziz rekabeti yaşanacak. Semih'in bu hafta ilk 11'de sahada olabileceği de ifade edildi. Forvette Eren Derdiyok forma savaşında emin adımlarla ilerlerken, Sigthorsson ile iyi bir ikili oluşturmaları bekleniyor. Riekerink, Eren'i ilk 11'de düşünürken, Sigthorsson'un sonradan oyuna almayı planlıyor.



Yönetimin hedefi her maç kapalı gişe


G.Saray yönetimi, dolu tribünlere oynamak için mesai harcıyor. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da oynadığı maçlarda 40 bin kişiye ulaşmak istiyor. Ekonomik geliri ikinci plana atan yönetim böylelikle, takım ve taraftar arasında sinerji oluşturup, gelecek destekle sezon sonunda ipi göğüslemeyi amaçlıyor, Antalya maçında en ucuz bilet 30, en pahalı bilet 250 TL değerinde.


#Galatasaray
#Lukas Podolski
8 yıl önce