|

"Real'i yendik yine yeneriz"

Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Real Madrid'i bu sezon üçüncü kez yenerek yarı finale yükseleceklerini söyledi.

.
00:00 - 17/04/2001 منگل
Güncelleme: 14:50 - 16/01/2014 جمعرات
Yeni Şafak
 "Real'i yendik yine yeneriz"
"Real'i yendik yine yeneriz"
Tarih bizi yazacak

Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yarın Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid'le tarihi bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kimsenin şüphesi olmasın G.Saray tarih yazmaya devam edecek. Real Madrid'i daha önce iki kez yendik. Yine yenebiliriz. Buna bütün futbolcularım ve ben inanıyoruz" dedi. Real maçının sadece G.Saray açısından değil, Türk futbolu için dönüm maçı olacağını söyleyen Rumen teknik adam, "Real bizi elerse bütün Avrupa bunu normal karşılar. Ama biz elersek yer yerinden oynar" dedi.

Avantaj bizde

Bir gol farkla bile olsa Real Madrid karşısına avantajlı çıkacaklarını söyleyen Romen teknik adam, "Barnabeu'da 100 bin kişinin önünde savaş vereceğiz. 90 dakika sonunda gülen taraf olmak için elimizden gelenin çok fazlasını yapmak zorundayız. Şimdi ne eksiklerin ne sakatlıkların bizim için önemi yok. Yarı final mücadelesi veren bir takımın 'eksik' diye bir bahanesi olamaz. Sol kanada da, defansa da çare bulacağız. Sonuçta sahaya 11 futbolcuyla çıkacağız" diye konuştu.

Umuda yolculuk başladı

Galatasaray, yarın deplasmanda Real Madrid'le oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün İspanya'ya uçtu. Lucescu, cezalı olan Popescu'yu da İspanya kafilesine dahil ederken, Sarı-Kırmızılı futbolcuların eşleri de İspanya'ya götürüldü.

'Barnabeu'dan korkmuyoruz'

Galatasaray'ın yıldız ismi Ümit Davala, çok daha zorlu stadlardan başları dik ayrıldıklarını söyledi.

Daha zorlarından çıktık

Dün sabah idmanının ardından özel bir uçakla Madrid'e giden Galatasaraylı futbolcular tura inanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız ismi Ümit Davala, Barnabeu Stadı'nın atmosferinden korkmadıklarını belirterek, "Daha önce de çok daha zor stadlarda oynadık. 100 bin seyirci bizi etkilemez. Biz Leeds cehenneminden bile başımız dik ayrıldık. Üstelik orada resmen bize saldırı vardı" diye konuştu.

Maçın hakemi Frisk

Real Madrid ile Galatasaray arasında yarın İspanya'nın dünyaca ünlü stadı Barnabeu'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Anders Frisk yönetecek. Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, Anders Frisk'in yardımcılıklarını Leif Lindberg ile Mikael Nilsson yapacak. Maçın 4. hakemi ise Leif Sundall.

23 سال واپس