|

Riquelme bombası

Ve transferde ilk flaş atağı Timsahlar yaptı. Bursaspor, Arjantin'in dünyaca ünlü yıldızı Riquelme ile anlaştı. Yıldız futbolcunun imza için 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği belirtildi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı güçlü bir kadro kurmak için yola çıktıklarını belirtti, Beşiktaşlı Bobo ve Holosko ile G.Saray'ın gol makinesi Baros'a talip olduklarını açıkladı

00:00 - 30/05/2010 Pazar
Güncelleme: 02:44 - 30/05/2010 Pazar
Yeni Şafak
Riquelme bombası
Riquelme bombası

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un, Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı iddia edildi. İddiaya göre, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, Arjantin Milli Takımı'nda 64 kez forma giyen Riquelme ile menajeri aracılığıyla temasa geçti. Yapılan görüşmede Arjantinli yıldızın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamadan mücadele edecek olan Bursaspor'un teklifini kabul ettiği ve kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamak için 1-2 gün içinde Bursa'ya geleceği öne sürüldü. Riquelme transferi ile ses getiren Bursaspor'un Başkanı İbrahim Yazıcı da şok isimler ortaya attı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirten Yazıcı, Beşiktaşlı Bobo ve Holosko ile G.Saraylı Baros'a talip olduklarını açıkladı. Sercan, Volkan Şen ve Ozan İpek gibi yıldız oyuncuları astronomik teklifler gelse bile satmayacaklarını ifade eden Yazıcı, “Bu konuda teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın bir söylemi var. Başka kulüpler bizim futbolcularımıza talip olursa biz de onların futbolcularına talip oluruz. Biz de bunun arkasında duruyoruz” dedi. Yazıcı, Necati transferi hakkında ise “Bu konuda her an bir gelişme yaşanabilir. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmamız yapacağımız transferlerde bize kolaylık sağlıyor” diye görüş belirtti.


Bursaspor'dan Anıtkabir'e ziyaret

Turkcell Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Bursaspor, Anıtkabir'i ziyaret etti. Bursasspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkayacı ve beraberindekiler, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Bu arada Bursaspor'da merakla beklenen şampiyonluk primi belli oldu. Yeşil beyazlı yönetim yaptığı toplantı sonunda futbolculara 250'şer bin dolar şampiyonluk primi vermeyi onayladı. 2,5 saat süren toplantıda Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda şampiyonluk priminin 250'şer bin dolar olarak yeşil beyazlı oyunculara vermeyi karara bağladıklarını söyledi.


14 yıl önce