|

Rodrigues için 7.9 milyon Euro reddedildi

İngiliz ekibi Newcastle United'ın devre arasında Garry Rodrigues için Galatasaray'a resmi teklifte bulunduğu ancak sarı-kırmızılı kulübün önerilen rakamı geri çevirdiği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
10:06 - 2/03/2018 Cuma
Güncelleme: 10:25 - 2/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Rodrigues bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 28 maçta 6 gol atarken 8 de asist yaptı.
Rodrigues bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 28 maçta 6 gol atarken 8 de asist yaptı.

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Garry Rodrigues, Newcastle United başta olmak üzere Premier Lig ekipleri ile Alman, İspanyol ve İtalyan kulüplerinin de radarına girmiş durumda. Oyuncuyla en ciddi şekilde ilgilenen kulüp olaraksa İngiliz temsilcisi Newcastle United öne çıkıyor.

İngiliz ekibinin menajerliğini yapan İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in, Rodrigues'i ısrarla istediği ve devre arası transfer döneminde sarı-kırmızılı kulübe resmi olarak teklif iletildiği ortaya çıktı. İngiliz basınından The Sun'da yer alan habere göre Newcastle United, 27 yaşındaki oyuncu için 7 milyon Pound (7.9 milyon Euro) tutarında bir teklifle G.Saray'ın kapısını çaldı. Ancak, sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifi geri çevirdiği belirtildi. G.Saray'ın, bu transfer için talep ettiği ücretin ise 13 milyon Pound (14.5 milyon Euro) seviyelerinde olduğu ifade edildi. Newcastle United menajeri Benitez'in 27 yaşındaki oyuncu için ısrarlı olduğu, sezon sonunda yeniden sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacakları belirtildi.

  • G.Saray, Rodriguse'i geçen sezonun devre arasında Yunanistan'ın PAOK takımından 3.5 milyon Euro'ya transfer etmişti.


#Garry Rodirgues
#Galatasaray
#Newcastle United
6 yıl önce