|

Schalke Brezilyalı yıldızı renklerine bağladı

Galatasaray''ın Sneijder ve Drogba atağından sonra, Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Schalke 04, Lyon''un yıldızı Michel Bastos''u kiralık olarak renklerine bağladı.

Cihan
00:00 - 31/01/2013 Perşembe
Güncelleme: 21:42 - 31/01/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Schalke Brezilyalı yıldızı renklerine bağladı
Schalke Brezilyalı yıldızı renklerine bağladı

Alman kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Brezilyalı oyuncu Michel Bastos''un 1,5 yıllığına kiralandığı ve 9 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Bundesliga''da zor günler geçiren Schalke 04, Lyon''un Brezilyalı yıldız oyuncusu Michel Bastos''u 1,5 yıllığına renklerine bağladı.Mavi-Beyazlıların sportif direktörü Horst Heldt, ''Bastos''u transfer etmekten dolayı çok mutluyuz. O çok tecrübeli bir oyuncu ve sahip olduğu özel yetenekler sayesinde bize çabucak katkı sağlayabilir. Ayrıca onu Şampiyonlar Ligi''nde de oynatabileceğiz.'' dedi.

Bu sezon Fransa Ligue 1'de Lyon forması altında 12 maça çıkan Brezilyalı kanat oyuncusu, 5 gol atma başarısı göstermişti.

Bundesliga''da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Schalke, son haftalarda büyük bir düşüş yaşayarak zirvenin 19 puan gerisine düştü. Mavi-Beyazlılar 19. hafta sonunda topladığı 29 puanla altıncı sırada yer alıyor.

11 yıl önce