|

Sol bek için Fabricio atağı

Beşiktaş, bonservisi Brezilya ekibinde bulunan 29 yaşındaki sol bek oyuncusu Fabricio için düğmeye bastı. Başkan Fikret Orman, özellikle istediği oyuncunun menajeriyle 6 saat görüştü. Brezilya'dan haber bekleniyor.

Yeni Şafak ve
10:00 - 5/07/2016 Salı
Güncelleme: 10:21 - 5/07/2016 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Fabricio'dan haber bekliyor...
Beşiktaş Fabricio'dan haber bekliyor...

Yeni sezona defans hattını güçlendirerek girmek isteyen Beşiktaş'ın stoperin yanı sıra bir de sol bek almak istediği belirtildi. Teknik heyet, savunmanın soluna yapılacak takviyeyle hem bu bölgeyi güçlendirmeyi hem de rekabeti artırmayı planlıyor.



Siyah-beyazlıların bu mevki için listesinde öne çıkan ismin ise bonservisi Brezilya ekibi Cruzeiro'da bulunan ancak şu anda Palmeiras'ta kiralık olarak oynayan Fabricio olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncuyu özellikle başkan Fikret Orman'ın takımda görmek istediği kaydedildi.



Beşiktaş haber bekliyor

Transfer için düğmeye basan siyah-beyazlıların oyuncunun menajerini geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye davet ettiği ve temaslara başlandığı kaydedildi. Menajerin Orman'la birebir yaptığı 6 saatlik görüşmenin ardından Brezilya'ya dönerek Fabricio ve kulübüyle temaslara başladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların oyuncuyu kiralık olarak kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi.










#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Cruzeiro
#Mario Gomez
8 yıl önce