|

Sonuna kadar Beşiktaş

Çaykur Rizespor maçında oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepki nedeniyle hocası Güneş ve takım arkadaşlarının olumlu tavrı üzerine Quaresma, "Hiçbir yere gitmiyorum. Çünkü burada çok mutluyum ve sözleşmem var" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:28 - 8/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Sonuna kadar Beşiktaş
Sonuna kadar Beşiktaş

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında, Teknik Direktör Şenol Güneş'in oyundan almasından sonra gösterdiği tepkiyle gündeme gelen Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Daha önce “Olduğum hali seviyorum. Çok az futbolcu benim hissettiklerimi hisseder. Ben futbolu çoğu insandan farklı yaşayan biriyim. Kulüp, şüphesiz oyuncudan her zaman yukarıdadır. Az kişi kendisine kucak açan bir kulübe ve kendisini eleştirenlere karşı aşk ve sevgi besler. Eleştirenleri kucaklıyorum” diyen ve oldukça üzgün olan Quaresma, yaşanan olayla ilgili dünkü antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarıyla görüşerek, kendilerinden özür diledi.



HIRSINI OLİMPİAKOS MAÇINDA GÖSTER


Teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine kızgın olduğunu bilen Portekizli yıldız, tavrının kesinlikle hocasına karşı olmadığını belirtti. Güneş, “Senin futbolu ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Önümüzdeki hafta Kayserispor maçında cezalısın. Bu yüzden Rizespor maçının son bölümünde sensiz bir şablon denemek istedim. Oyundan çıkarken gösterdiğin tepkiler beni de, takım arkadaşlarını da zor durumda bırakıyor. Artık bu hareketlerine bir son vermelisin. Bunu seninle daha önce de konuştuk. Yaptığın hareket hırsından kaynaklanıyor. Perşembe günü Olimpiakos maçında bu hırsını sahada görmek istiyorum” dedi. Hocasının ve takım arkadaşlarının kendisine olan yaklaşımı üzerine sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yayınlayan Portekizli yıldız, “Hiçbir yere gitmiyorum. Çünkü burada mutluyum ve sözleşmem var. Herkesi sevgiyle kucaklıyorum. Sonsuza kadar Beşiktaş” ifadelerini kullandı. Quaresma'nın Instagram hesabından paylaştığı sözlerin ardından, siyah-beyazlı taraftarlar Portekizli yıldıza destek mesajları yağdırdı. Quaresma'yı çok seven Beşiktaşlılar, "Seni hiç bir yere bırakmayız" cevabını verdiler.


#Çaykur Rizespor
#Quaresma
#Şenol Güneş
7 yıl önce